Zakelijke fotografie voor Wat zie je er goed uit in Heerlen

11.09.20

Bedrijfsfotograaf Heerlen: fotoshoot in opdracht van "Wat zie je er goed uit"

Wat zie je er goed uit is een praktijk voor injectables. De eigenaresse Pauline ken ik van eerdere reportages die ze bij me boekte, waaronder voor haar zwangerschap, een newborn shoot, maar ook haar bruiloft mocht ik fotograferen. Nu boekte zij me dus weer voor een zakelijke reportage voor haar net geopende praktijk.

De praktijk is gevestigd in het pand van schoonheidssalon Absolute Beauty and Image, in de wijk Welten in Heerlen. We hadden de afspraak op een vrijdagmiddag gepland. Toen ik binnenkwam werden Pauline en de twee modellen mooi opgemaakt door Irma Kremer.

De werkkamer is erg licht en fris en zo is ook de website, deze frisheid en helderheid wilde ik ook graag in de foto's laten terug komen. Ik wilde ze een cleane en stijlvolle uitstraling geven zonder poespas. Een mooie kleurrijke bos bloemen fleurde de ruimte op. De kleding van de modellen maakte de sfeer compleet.

We kletsten even, en daarna ging ik aan de slag met het maken van sfeerbeelden van de praktijk, waaronder een aantal overzichtsfoto's maar ook detailfoto's.

De foto's zijn inmiddels gebruikt voor de website van Wat zie je er goed uit. Tevens zullen de foto's gebruikt worden ter promotie van de praktijk op social media.

Samen met de twee modellen zetten we eerst een kennismakingsgesprek en daarna een behandeling met Botox en fillers in scene. Ook maakte ik nog een aantal portretfoto's van Pauline zelf

Ik wilde de foto's een medische maar ook een vriendelijke en professionele uitstraling geven.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zakelijke fotografie voor Wat zie je er goed uit in Heerlen
Logo Sjurlie.nl