Fotoshoot Zwangerschap Heerlen: romantische fotoshoot bij de vijver van Auberge de Rousch

11.08.22

Zwangerschapsfoto's Heerlen: bij de vijver van Auberge de Rousch

Een koppel dat al heel lang samen is en waar de liefde gewoon vanaf spat! Eerst fotografeerde ik al hun super leuke bruiloft, daarna haar zwangerschap samen met die van een vriendin en nu gingen ze weer samen als koppel op de foto. Zij zeer trots met haar prachtige bolle buik.

Het was een warme en zwoele middag en ik had die dag een wettelijk huwelijk bij de Auberge de Rousch mogen fotograferen. Omdat ik in de avond deze zwangerschapsfotoshoot gepland had, besloot ik het stel uit te nodigen dit bij de vijver de Auberge de Rousch te doen. Dit is een van mijn favoriete plekken omdat hier door de bomen een prachtige ondergaande zon te zien is. De bomen, die iets weg hebben van olijfbomen, maken de vijver samen met het licht tot een prachtige fotogenieke locatie voor romantische fotoshoots.

Ik ben een groot fan van de natuur, water en tegenlicht. Ook maak ik heel graag doorkijkjes door groen en andere zaken. Je zou kunnen zeggen dat dit bij mijn fotografiestijl hoort. Sinds kort ben ik bezig een goede vriendin op te leiden tot mijn second shooter en praten we veel over foto's en wat een foto interessant maakt. Kijk ik door de zoeker dan denk ik altijd een beetje aan een kijkdoos. Als kind was ik al gek op kijkdozen maken, met de prachtige dieptewerking van zaken op de voor- en achtergrond. Dit probeer ik ook de bereiken in een foto.

Inmiddels zijn de foto's geleverd en gisteren ontving ik een bericht dat hun zoon geboren is. Dus de babyshoot staat nu gepland.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot Zwangerschap Heerlen: romantische fotoshoot bij de vijver van Auberge de Rousch
Logo Sjurlie.nl