Fotograaf Brunssum: fotoshoot voor praktijk voor complementaire geneeswijzen

02.05.24

Waar zou je als complementaire genezer professionele foto's laten maken door een fotograaf ?

Onlangs mocht ik in opdracht van Monique Nijssen voor het praktijk Tussen Top en Teen een fotoshoot doen. Monique en ik ken elkaar via het business netwerk Business in Brunssum. We kunnen het goed met elkaar vinden en zo nu en dan ben ik bij haar te vinden voor een Reiki behandeling. Nu was het tijd om zowel portretten van Monique te maken als het praktijk in beeld te brengen.

We namen dit vooraf uitgebreid door. We spraken af te Monique een aantal van haar klanten als model zou vragen en dat zij een gesprek en een aantal behandeling in screne zou zetten, waar ik foto's van zou maken. Ook maakte ik van een Monique een aantal portretten voor haar website, maar ook voor promotie op de social media.

Monique's praktijk Tussen Top en Teen is ontstaan door kennis en kunde die ontwikkeld is door jarenlange studie en ervaring

In de praktijk worden verschillende behandelmethoden met elkaar gecombineerd, met name BSM-de Jong® ( Brain Stimulating Method) en ESB® (Energetisch Structurele Balans). Oorreflexologie (Auriculo) wordt toegepast. Daarnaast wordt bewustwording gestimuleerd en begeleiding gegeven door het toepassen van de kennis van de Biologische Natuurwetten en de Polyvagaaltheorie. Er kan ook gekozen worden voor Reiki, diverse massages en ademtherapie.
De behandeling/ begeleiding kan worden ingezet om het welbevinden te vergroten, geestelijke en lichamelijke aandoeningen te ondervangen en te verbeteren en gezondheid te bevorderen. De aanpak is holistisch en gaat uit van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Hierdoor ontstaat er meer balans in brein, psyche en lichaam.

Het logo is afgeleid een foto van haar handen waarin wordt verbeeld dat zij werkt met mijn handen, vanuit mijn hart

Dit zie je ook terug in de portretten van Monique die ik in het Trichterbos maakte, waarbij ze met haar handen naar de hemel reikt of met haar vinger een hartje maakt. Tussen Top en Teen geeft weer dat er verbindingen van boven naar beneden zijn in je lijf en van beneden naar boven. Deze kunnen elkaar wederzijds beïnvloeden en beïnvloed worden. Er zijn 2 handen die samen het symbool vormen. Samen betekent voor mij, met mijn cliënt, zoeken naar de manier om diens welbevinden te vergroten. Dit houdt in dat zowel de cliënt en ik als therapeut, haar/zijn verantwoordelijkheid heeft en draagt. Ik kan behandelen, adviezen, leefregels en een oefenprogramma meegeven. Het is echter aan de cliënt om deze te integreren in haar/zijn dagelijks bestaan of dat van het kind.

Tijdens een eerste intake zal een uitgebreide anamnese worden afgenomen en afhankelijk van de vraagstelling en/of klacht zal verder onderzoek worden afgenomen en een behandelplan worden opgesteld.
De therapie beoogt een complementaire geneeswijze te zijn. Ik benadruk dat ik geen medische diagnose stel. Er wordt altijd geadviseerd een arts te raadplegen.

Hieronder kun je een aantal van de foto's zien van haar praktijk, haar behandelingen en de portretten die ik van haar maakte

Deze zakelijke fotoshoot heeft ongeveer 2 uur in beslag genomen. Dit is ook de tijd waarmee je rekening mag houden als je jou praktijk in beeld wilt laten brengen. Door professionele portretten te gebruiken in plaats van stockfoto's, maak je je website persoonlijk, laat je zien wie jij bent en hoe jij met je klanten omgaat. Potentiele klanten zien direct wanneer je stockfoto's gebruikt. Deze foto's zijn vaakt erg clean en zijn niet persoonlijk.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Brunssum: fotoshoot voor praktijk voor complementaire geneeswijzen
Logo Sjurlie.nl