Communiefotografie Zuid Limburg: een communie fotoshoot in de kasteeltuin

29.05.21

Spontane communiefotoshoot Limburg in de natuur van de kasteeltuin van kasteel Oost in Valkenburg aan de geul

Eerst mocht ik al de communiefoto's van hun oudste dochter maken, jaren geleden in wereldtuinen Monde Verde Landgraaf. Nu deed afgelopen zondag haar jongere zus de communie. Dus spraken we een aantal weken geleden af in Valkenburg aan de Gel, in de mooie tuinen van kasteel Oost.

Met een volle tros roze helium ballonnen in haar hand en in haar mooie communiejurk, ontmoetten we elkaar op de parkeerplaats van het koetshuis. Van daaruit wandelde ik samen met het gezin naar de tuinen van het mooie gele mergelkasteel. De kasteeltuinen zijn altijd een mooie en fotogenieke omgeving voor een fotoreportage. Eerst poseerde de communicant voor mij alleen en daarna maakte ik een aantal gezinsfoto's en wat foto's van haar samen met haar oudere zus.

Het was een gezellig uurtjes foto's maken. Na de fotoshoot in de tuinen, besloten we nog richting de bruggetjes over de Geul en het geulpark te wandelen. Hier huppelde en wandelde ze spontaan door het park. Als laatste mocht ze van papa en mama haar ballonnentros oplaten in het veld en daarna was het langzaam tijd om afscheid te nemen met een volle kaart vol met leuke communiefoto's.

Deze fotoshoot vond een tijd voor de communie plaats. De communiejurk moest natuurlijk geheim blijven. Omdat de communie afgelopen zondag plaats vond, was het tijd om de communiefoto's online te zetten. Zodat iedereen kan zien hoe mooi zij er uitzag voor het communiefeest.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communiefotografie Zuid Limburg: een communie fotoshoot in de kasteeltuin
Logo Sjurlie.nl