Feestfotograaf Meerssen: 30e verjaardag bij de Proosdij in Meerssen met als thema RIP twenties

16.03.24

Feestfotograaf Meerssen: goodby twenties, een bijzondere 30e verjaardij in de kelder van de Proosdij

Onlangs werd ik gebeld door weddingplanner Denice, van perfectly planned by Denice of ik interesse had om een maart een feest te fotograferen. De klant haar benaderd voor het organiseren van haar 30e verjaardagsfeest met een bijzonder thema: RIP twenties.

Champagneglazen met zwarte strikjes om de voet

In het kader van dit thema waren er champagneglazen met zwarte strikjes om de voet en waren de gastvrouw en haar man in het zwart gekleed (zij in een lange kanten offshoulder jurk) en hij had zelfs zijn nagels zwart gelakt. Vrienden druppelden binnen, allemaal in stijl; met hoge hoeden, parelkettingen, maskertjes, kanten jurken, heren in pak. Het zag er zeer feestelijk uit. Vooral het enthousiasme van de jarige viel om. Iedereen werd uitbundig omhelsd en iedereen had hele bijzondere cadeaus bij zich, passend bij het thema. Van een boomstronk met een uil er op, tot boeken over witchcraft en boekenstandaarden.

Een DJ met violiste op het dansfeest

Eigenlijk zou ik tot half 10 blijven, tot ik met dj in gesprek kwam, die vertelde dat er om tien uur nog een violiste zou komen. Dat vond ik toch wel een bijzonder optreden dat vastgelegd moest worden in overleg besloten we toen dat ik een uur langer zou blijven om ook het dansfeest en het optreden van de violiste vast te leggen. Wat een geweldig feest werd dit! Iedereen verplaatste zich langzaam naar het gedeelte van de kelder waar de dj draaide en er werd flink gedanst!

Een geweldige sfeer op dit verjaardagsfeest

De beats van de DJ gecombineerd met de tonen van de viool gaven een heel bijzondere sfeer. Het was het geweldig om deze uitbundige en bijzonder geklede mensen te mogen vastleggen. De foto's zijn inmiddels geleverd en ik mocht er een paar gebruiken voor mijn blog. Zodat ik jullie kan laten zien wat voor gaaf feest dit was!

Reactie plaatsen

Geen reacties
Feestfotograaf Meerssen: 30e verjaardag bij de Proosdij in Meerssen met als thema RIP twenties
Logo Sjurlie.nl