Fotoshoot in het Heuvelland laten maken ? Bekijk dit leuke familieportret bij een vakwerkhuis in Epe

09.04.23

Familiefotoshoot in Epen laten maken ? Paasfotoshoot in een oude boomgaard en bij een vakwerkhuis

Een aanvraag voor een familieportret in Zuid Limburg. Ik kreeg dit per mail. Vader werd 78 en voor zijn verjaardag wilden zijn dochters hem verrassen met een fotoshoot van de hele familie in het Heuvelland bij het ouderlijk huis van hun vader.

Het huis, dat uit 1700 stamt en momenteel bewoond wordt door hun tante, wordt momenteel ook deels verhuurd als vakantiehuisje. Aan de voorzijde, de witte gevel, de houtenvoordeur, een super leuke en fotogenieke achtergrond voor een fotoshoot. Dit was hun wens als fotoachtergrond en hier startten we met een aantal familiefoto's. Van daaruit gingen we verder naar de tuin, onder de mooie oude perenboom met uitzicht op de achterkant van het vakwerkhuis en bij een dikke gespleten knotwilg, die volgens hun vader wel 500 jaar oud is.

Daarna besloot ik nog een aantal spontanere wandelende foto's van de familie apart te maken op een mooie veldweg, met uitzicht op het heuvelland. Omdat het Pasen was, was het mooie kruis dat het onderweg tegenkwamen, versierd met gele bloemen. Dit vond ik ook echt een foto waard.

Als afsluiting maakte ik nog een aantal foto's van opa met zijn kleinkinderen en een open weiland en daarna fotografeerden we ook nog even alle dames samen.

Om half 1 had ik iedereen er op staan en namen we afscheid en reed ik door het mooie Epen langzaam terug richting Brunssum, om van mijn vrije zondag te genieten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot in het Heuvelland laten maken ? Bekijk dit leuke familieportret bij een vakwerkhuis in Epe
Logo Sjurlie.nl