Familiereportage in het Heuvelland vlakbij de Smidse in Epen

07.05.22

Familiefotografie in het Heuvelland nabij de Smidse en de Volmolen in Epen

Deze grote familie met honden uit midden Limburg, was op vakantie in het mooie Heuvelland. Hun dochter boekte bij mij dit familieportret. We spraken af bij De Smidse en wandelden van daaraf een het groen in. Ik begon met een portret van de hele familie (met en zonder honden). Nadat de belangrijkste foto gemaakt was gingen we samen wandelen en fotografeerde ik de gezinnen apart, maar ook opa en oma met de kleinkinderen en de kleinkinderen samen. In het gras bloeiden mooie paardenbloemen en boterbloemetjes, die als achtergrond dienen voor de foto's. Ook de honden gingen samen op de foto.

Na een stukje wandelen kwamen we bij de Volmolen uit, hier maakte ik ook een aantal foto's, onder op een mooie houten hek nog een foto van de hele groep maar ook op het bruggetje van de ouders samen. Op de binnenplaats en achter de hoeve vervolgde ik mijn fotoshoot. Nadat we alle combinatie die de familie wensten gefotografeerd hadden, fotografeerde ik ook alle stellen nog even samen zonder hun kinderen. Uiteindelijk had ik een ruime serie foto's met een gevarieerde achtergrond. Na een dik uur fotograferen namen we afscheid, het was heerlijk weer toen ik terug wandelde naar mij auto bij de Smidse, het was zelfs aan de warme kant inmiddels.

Ook deze familie heeft inmiddels de fotoresultaten gezien en gaf mij toestemming om een aantal foto's uit het familie reportage te gebruiken ter promotie op mijn website.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiereportage in het Heuvelland vlakbij de Smidse in Epen
Logo Sjurlie.nl