Familiefotografie Limburg: spontane fotoshoot ter ere van een 40 jarig huwelijk

10.05.22

Familiefoto's in Limburg laten maken ?

Deze familie bestaande uit grootouders, hun en dochter met parter en hun kleinzoon, ging deze week op de foto op de Brunssummerheide. Ze zijn uitkomstig uit Friesland en waren hier in Valkenburg op vakantie om hun 40 jarige huwelijksjubileum te vieren. Hun dochter gaf hun daarvoor deze fotoshoot in de natuur kado.

Zij vonden dit een zeer leuke verrassing en ondanks dat ik zelf heel veel foto's maak op de hei, vonden zij het geweldig om in dit prachtige natuurgebied te zijn, ze kozen voor de heide met haar prachtige naaldbomen als achtergrond.

We wandelden samen en al wandelend vond ik mooie achtergrond, zoals bijvoorbeeld de mooie wit bloeiende meidoorn. Ik koos ervoor om de foto's deels geposeerd en deels spontaan, wandelend en spelend met de kleine jongen te maken. Ik vind het altijd er leuk om mensen spontaan te portretteren wanneer zij zich met elkaar amuseren. Zo maakte ik een aantal foto's van de grootouders met hun kleinzoon, maar ook hun zoon met kleinzoon op zijn schouders en moeder en vader met hun zoontje.

De heide is altijd een prachtige achtergrond, de naaldbomen zijn altijd groen en ook al bloeit de heide nu niet, er zijn altijd mooie kleuren te vinden van planten, struiken of bomen die achter- of voorgrond voor mooie foto kunnen dienen. Zelf ben ik erg gecharmeerd van zogenaamde doorkijkjes, waarbij ik door een bladerendek heen fotografeer en zo de foto een mooie omlijsting geef.

De familie heeft inmiddels de fotoresultaten gezien en gaf mij toestemming om een aantal foto's te gebruiken voor mijn website.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotografie Limburg: spontane fotoshoot ter ere van een 40 jarig huwelijk
Logo Sjurlie.nl