Fotograaf Midden-Limburg: gender reavel party bij restaurant Boschmolenplas in Heel

12.03.24

Fotograaf midden Limburg: genderreveal bij restaurant Bosmolenplas in Heel

Afgelopen zondagmiddag mocht ik een sfeerimpressie en een zwangerschapsfotoshoot doen voor een super leuke vrouw. Ze belde mij op en boekte me direct voor de hele middag. Haar verhaal is heel bijzonder, 2 jaar geleden kwam ze met haar 2 kinderen vanuit Oekraïne naar Nederland en via wat omzwervingen leerde ze op een avond dat ze eigenlijk totaal geen zin had om uit te gaan haar Nederlandse man kennen.

Je zwangerschap vieren met een grote groep vrienden bij restaurant Boschmolenplas

Nu 2 jaar later is ze zwanger en dat wilde ze vieren met een diner met een grote groep vrienden. Als locatie hiervoor kozen het het hippe restaurant de Boschmolenplas. Dit hooggelegen restaurant heeft een prachtig uitzicht over een het water en de boten.

Een prachtige lange gedekte tafel en een muur met bloemen en ballonnen

Toen ik arriveerde was er een prachtige lange tafel gedekt en tegen de muur wat een grote muur vol witte bloemen met daarop de neon tekst "oh baby". De muur was omlijst door witte ballonnen. Deze mooie decoratie was verzorgd door haar Griekse vriendin. De witte decoratie kwam ook terug in de vaasjes met witte bloemen op de tafel.

Een zwangerschapsfotoshoot langs het water

Ik startte de middag met een fotoshoot van de zwangere samen met haar man haar twee kinderen. Aangezien de bomen nog erg kaal zijn koos ik voor het grasveldje langs het water. Hier was ook een mooie balonnenboog opgebouwd en hier stond een knop, waar zij later die dag op zou drukken om het geslacht van de baby kenbaar te maken.

Knuffelen, champagne en cadeaus

Na de fotoshoot met het gezin gingen we terug naar het restaurant. Langzaam druppelden de gasten met hun cadeautjes binnen. Er werd geknuffeld, gepraat en werd champagne (met en zonder alcohol) gedronken.

Een roze wolk onthulde het geslacht; een meisje!

Rond 5 uur ging het gezelschap aan tafel. Zelf ging ik ook even zitten en genoot van mijn heerlijke scampi salade. Intussen maakte ik foto's van de dinerende gasten. Het was erg gezellig, zo gezellig dat we bijna de tijd vergaten en het al aan het schemeren was toen we bij het water aankwamen. Alle vrienden stonden klaar, de knop werd ingedrukt en een enorme pluim rook met roze kleur ging de lucht in. Haar dochtertje sprong in de lucht van enthousiasme.

Na de enthousiaste felicitaties van vrienden te hebben vastgelegd en nog een groepsfoto te hebben gemaakt, nam ik afscheid van het gezelschap.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Midden-Limburg: gender reavel party bij restaurant Boschmolenplas in Heel
Logo Sjurlie.nl