Zwangerschapsfotograaf Limburg: fotoshoot van je bolle buik bij de Winselerhof

02.06.20

Fotoshoot zwangerschap laten maken: op een prachtige buitenlocatie bij Winselerhof in Kerkrade

Eerst de bruiloft mogen fotograferen, nu de zwangerschap en straks de baby. Gisterenavond ontmoeten we elkaar voor een zwangerschapsreportage.

We hadden vooraf al even gebeld en overlegd over de kleding en de styling die ze mee zouden nemen. Ik vond het een leuk idee om een waslijntje met kleertjes voor de baby mee te nemen.

Uiteindelijk maakte ik foto's tussen de prachtige druivenranken en hingen zij de kleertjes aan de draden van de druiven. Terwijl ze dat deden, maakte ik spontaan foto's van hun.

Daarna was het tijd voor een aantal foto's van de zwangere buik, in een schattige landelijke tuinbroek. Alles mooie bij elkaar gekozen in blauw, voor het "perfecte plaatje".

De fotoreportage zette ik voor tegen een van de blauwe poorten van de hoeve. Aansluitend was het tijd voor een omkleedmomentje: een schattige groen jurkje voor haar een groen wit gestreept T shirt voor hem. Alles mooi matchend. Intussen was de zon doorgekomen en was er een prachtige ondergaande zon. Al wandelend tussen de druiven ranken door waande je je in Frankrijk.

Ik maakte daarna nog wat foto's samen bij wat omgezaagd hout. Als laatste wandelden we naar een hoger gelegen prieeltje begroeid met rozen voor nog een aantal zwangerschapsfoto's samen.
Een donker roze roos kleurde prachtig bij het groen van de jurk.

Met als laatste foto een zittende foto van beiden samen uitkijkend over het mooie landgoed, zat deze romantische zwangerschapsshoot er op en namen we weer afscheid.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zwangerschapsfotograaf Limburg: fotoshoot van je bolle buik bij de Winselerhof
Logo Sjurlie.nl