Bedrijfsfotografie bij Oolderhof voor netwerkclub Kvinner

28.03.23

Bedrijfsfotograaf bij horecalocatie Oolderhof: sfeerimpressie van het Kvinner diner met wijnproeverij en netwerkavond

Onlangs was ik als fotograaf weer uitgenodigd om een netwerkdiner van Kvinner bij te wonen. Kvinner is een Limburgse netwerkclub voor vrouwelijke onderneemsters waar op een leuke, informele manier met elkaar genetwerkt wordt. De bijeenkomsten vinden plaats op wisselende locaties door heel Limburg, op doordeweekse avonden en er is altijd een diner inbegrepen en een wisselende spreker. Soms vinden bijeenkomsten ook plaats bij een van de deelnemers en dan wordt er ter plekke catering verzorgd.

Deze keer werd de netwerk bijeenkomst van netwerkclub Kvinner georganiseerd bij horeca locatie de Oolderhof. De Oolderhof ligt in midden Limburg en bestaat uit een hotel, een restaurant, een beachclub. Oolderhof is trouwens tevens een trouwlocatie. Ik was als bruidsfotograaf nog niet eerder bij deze locatie geweest en ik was erg onder de indruk van het interieur de sfeer, maar ook van het eten.

Voor ons als netwerkclub was een aparte grote ruimte gereserveerd met een lange mooie gedekte tafel. Hier kregen we eerst uitleg over heerlijke Italiaanse wijnen door Vinissimo en aansluitend serveerde de Oolderhof zelf een 3 gangen diner aan alle deelneemsters.

Tijdens het diner werd veel gepraat en gelachen, het wijnproeven bleek erg bevorderlijk voor de sfeer. 4 heerlijke wijnen passeerden de revue en over elke wijn werd iets verteld. Natuurlijk was er voor mij tussen de gangen door ook voldoende tijd om spontane foto's te maken van de de beide sprekers en de dames die gezellig met elkaar keuvelden.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotografie bij Oolderhof voor netwerkclub Kvinner
Logo Sjurlie.nl