Fotografie camping Heerlen: sfeerimpressie van bqq en Tiny Houses bij camping In den Hof

30.04.22

Fotograaf camping Limburg: sfeerimpressie motorcamping in Den Hof

Bij motorcamping in Den Hof in Heerlen mocht ik al vaker sfeerbeelden maken voor hun website en social media. Zo ook afgelopen zaterdagmiddag.

Sinds kort staan op het kampeerveld van camping In den Hof vier splinternieuwe zogenaamde "Tiny houses". Deze huisje hebben een (slaap) bank een kleine keuken met keukentafel en een eigen douche met toilet. De opdracht was deze huisjes in beeld te brengen zowel met als zonder bewoners. Een tweetal gasten was bereid model te staan / zitten in een van de onbewoonde huisjes.

Aansluitend maakte ik wast sfeerbeelden van de gasten, de motoren en de spelende kinderen. Vervolgens zou er een bbq plaatsvinden, waarvan zij graag sfeerfoto's wilden. Ik maakte foto's van de heren die de kachel aan staken en daarna ging iedereen gezellig in een kring buiten zitten en werd hier het vuur aangestoken en werd een start gemaakt met het grillen van de verschillende soorten vlees en het klaarzetten van het (salade) buffet.

Bij camping In de Hof heerst altijd een gezellig informele sfeer en het is erg leuk om vast te mogen leggen hoe deze mensen samen genieten van het kamperen, de natuur en een drankje. Dit keer waren er ook spelende kinderen bij, wat het voor als fotograaf natuurlijk altijd extra leuk is. Kinderen doen altijd spontane dingen en zijn zich niet bewust van de camera. Ze speelde deze jongen enthousiast met zijn vliegtuig en hielp hij met het aanslepen van het hout van het kampvuur.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotografie camping Heerlen: sfeerimpressie van bqq en Tiny Houses bij camping In den Hof
Logo Sjurlie.nl