Fotograaf Zwangerschap Limburg: foto's van een bolle buik bij de Rode Beek

12.07.22

Zwangerschapsfoto's in Zuid Limburg laten maken ?

De Rode Beek en de zandvlakte zijn hiervoor een super mooie plek. Voor mij is het altijd een groot compliment wanneer een bruidspaar opnieuw contact met mij opneemt wanneer te zwanger zijn. Zo ook dit leuke stel uit Aken. Ik mocht hun trouwdag al vastleggen en nu mailden ze me zeer enthousiast dat ze zwanger waren. Ze boekten direct een reportage voor de zwangerschap en hun inmiddels geboren dochter.

We zagen elkaar op de parkeerplaats van de voormalige manege en wandelen samen het bos in. Net als bij de bruiloft ging ook nu weer de oude pluchen hond van de bruidegom mee op de foto, maar daarnaast ook het konijn van de baby.

Twee keer kleedde ze zich om. Eerst een mooie lange streepte jurk, die haar zwangere buik mooie accentueerde en daarna had ze nog een eenvoudig wit truitje bij zich met een zachte roze tutu. Voor deze foto's ging ik richting de heide, omdat de tutu hier prachtig bij kleurde. Ik houd erg van ton sur ton. Door de leuke interactie van het stel samen werden de foto's bijzonder spontaan en puur, iets waar ik erg van hou.

Toen ik haar vroeg of ze even in de beek wilde gaan, deed ze dit direct en draaide spontaan rondjes in het water. Inmiddels is de baby geboren en zijn ook de babyfoto's klaar. Van beide fotoreportages samen stel ik straks een album samen van de zwangerschapsshoot en de newborn shoot. Zo heeft het stel straks een mooi aandenken aan deze bijzondere momenten uit hun leven.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Zwangerschap Limburg: foto's van een bolle buik bij de Rode Beek
Logo Sjurlie.nl