Familiefotografie Limburg: spontane gezinsfotoshoot op de Brunssummerheide

22.05.20

Familiefotograaf Limburg: fotoshoot van een Amerikaans gezin op de Brunssummerheide

Een hele tijd geleden al kreeg ik een aanvraag vanuit de VS. Het bleek een moeder zijn, die haar dochter een fotoshoot kado wilde doen. Ze had mij vanuit de VS gevonden via google.
De eerste poging tot familiereportage vond in 2019 plaats. Helaas begon het toen tijdens de reportage plotseling te regenen en moest ik hem afbreken.

We hebben toen een nieuwe afspraak voor gezinsfoto's gemaakt in het voorjaar en kozen als fotolocatie voor de Brunssummerheide. Die dag was dus onlangs aangebroken. Het was gelukkig een super mooie zonnige morgen toen wij elkaar ontmoeten op de heide. Samen wandelden we het bos in, op zoek naar plekken met mooi licht.

Al snel had ik een mooie boom gevonden waar de twee jongens wel in wilden klimmen met hulp van hun vader. Zo begon ik met kinderfoto's in de boom en daarna groepsportretten in de boom. Omdat deze reportage ongeveer een half uur zou duren, koos ik ervoor de overige foto's ook in dezelfde omgeving te maken. Zo liet ik vader en moeder samen wandelen met hun zoontjes op hun schouders en zo liepen de jongens hand in hand over het pad.

Uiteindelijk leverde dit leuke, spontane beelden en samen met de foto's uit de vorige reportage (die ik bij Winselerhof maakte) was er een grote fotokeuze voor het gezin.

Via mail kreeg ik de horen dat zij heel enthousiast waren over het resultaat van deze gezinsfotoshoot en gaven zij mij ook toestemming dit blog te schrijven.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotografie Limburg: spontane gezinsfotoshoot op de Brunssummerheide
Logo Sjurlie.nl