Familieportret in Belgie laten maken in een vakantiewoning in het dorpje Veurs

02.10.22

Familiefotoshoot in Veurs in Belgie op een regenachtige zondag

Begin oktober 2022 mocht ik deze grote familie in Belgie fotograferen. Ze waren met z'n allen op vakantie in een groot vakantiehuis met serre in het dorpje Veurs, net over de Belgische grens.

Het regende pijpenstelen toen ik in mijn auto stapte, normaal zou ik dan een fotoshoot verzetten, maar dat was nu helaas niet mogelijk omdat zij met hun complete familie vanuit het Noorden hier op vakantie waren en ik bij verzetten nooit meer de hele groep inclusief opa, oma, kinderen en kleinkinderen bij elkaar zou krijgen.

Gelukkig was het tijdstip van de fotoshoot gunstig, rond het middaguur, zodat ik maximaal gebruik kon maken van het daglicht. We wandelen samen door het grote huis in Belgische stijl en kwamen al snel tot de conclusie dat de aanbouw c.q. serre toch echt de beste plek was voor de fotoshoot. Hier was een grote terracottakleurige muur, die ik koos als achtergrond. De andere opties waren ramen en kozijnen. De serre stond vol met stoelen en tafels, die we samen snel aan de kant zetten. Wast overbleef was een soort rieten bar, die ik in het midden van de muur zette. Dit werd mijn foto achtergrond en hier zou iedereen op, voor of achter staan.

En zo gingen we aan de slag, in verschillende samenstellingen fotografeerde ik eerst de complete groep, opa en oma met de kleinkinderen, de stellen apart, de gezinnen apart, opa en om met de kleinkinderen en daarna fotografeerde ik de kinderen nog met de hond en liggend op de grond op een van de grote karpetten.

Na dik een uur veel plezier samen hebben en foto's maken, nam ik weer afscheid en reed door de regen terug richting Brunssum om van vrije zondag te genieten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familieportret in Belgie laten maken in een vakantiewoning in het dorpje Veurs
Logo Sjurlie.nl