Vrolijke familiefoto's tussen de bloesembomen in het stadpark van Sittard

31.03.24

Vrolijke familieportret tussen de prachtige bloeiende roze bloesem in het Sittardse stadspark

De zoon benaderde mij, voor het boeken van een familieportret. Toen we het over een datum hadden, vroeg ik waarom we het niet op Paaszondag zouden doen. De hele familie was dan bij elkaar, het zou al over een week zijn en de bloesem bloeide op dat moment prachtig in het park. Zo gezegd zo gedaan. Op Paaszondag om 11 uur parkeerde ik mijn auto bij de familie in de straat. Zij wonen heel praktisch aan de rand van het park en met z'n allen wandelden we zo park in.

Groepsportret tussen de schitterende roze bloesem

Uiteraard startte ik dit familieportret tussen de bloesembomen! Ik begon met een groot portret van het hele gezelschap. Van daaruit werkte ik terug naar de ouders (opa en oma) samen poserend, knuffelend en wandelend tussen de bloesem en daarna opa en oma met kleinkinderen en natuurlijk met hun eigen kinderen. Vervolgens wilden de kleinkinderen wel huppelend en hand in hand en bij elkaar op de rug (natuurlijk) op de foto.

De restanten van het gemeentelijke zwembad als fotoachtergrond

Toen vond ik het wel even goed geweest met de bloesem, ik ben altijd snel verveeld qua achtergronden en stelde voor om naar de restanten van het gemeentelijke zwembad te gaan, waar ook nog een aantal foto's maakte, waaronder het hele gezelschap op een rij zittend. Ik vond dit persoonlijk de leukste foto, maar misschien zeg je zometeen: ja maar Shirley, waar is die foto dan ? Nou er mocht een persoon niet online, vanwege haar werk, en dat respecteer ik uiteraard. Dus je ziet hier niet de complete familie online.

Opa schommelend met zijn kleinkinderen op de foto

En daarna ging opa met de kleinkinderen schommelen in de speeltuin! Dat vind ik eigenlijk de meest aandoenlijke foto, alhoewel het verder natuurlijk een beetje een "kiekje" is (ik kan veel beter). Opa is ziek en ik vond het ZO leuk dat hij die dag nog zo fit was en zo blij dat we met z'n allen dit leuke familieportret konden maken.

Een paar foto's van de kleinkinderen op een houten bruggetje

Toen we uiteindelijk huiswaarts wandelden, passeerden we een mooi houten bruggetje en hier maakte ik nog een aantal foto's van de kleinkinderen apart.

Familieportret verwerkt tot schitterende mini album als aandenken

Inmiddels zijn de foto's naar tevredenheid afgeleverd en heb ik deze week ook het album afgeleverd (uiteraard met roze linnen kaft, in de kleur van de bloesem). Vandaar dat het tijd werd om deze foto's te gaan bloggen om ze aan jullie te kunnen laten zien.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Vrolijke familiefoto's tussen de bloesembomen in het stadpark van Sittard
Logo Sjurlie.nl