Zwangerschapshoot laten maken in de omgeving Parkstad ?

06.01.23

Zwangerschap fotoshoot laten maken in Zuid Limburg ?

Ik had deze zwangerschaps fotoshoot bijna afgezegd. Ik dronk mijn laatste slok koffie in mijn serre. Boven mijn hoofd zag ik een grauw wolkendek en in de tuin van plasjes water en glas van pas gevallen regen. Ik keek naar de serreramen boven me, minuscule drupjes verzamelden zich op het glas. Het was twintig voor elf en om elf uur stond een zwangerschapsreportage ingepland op de heide.

Opeens ging mijn telefoon, hij belde me om te vertellen dat ze er al waren. Ze stonden al op de parkeerplaats bij Schrieversheide. We praatten even en sloot toch te gaan. De regen stopte en we hadden een droog half uur op de Brunssummerheide. Zo heerlijk. Alle tijd om mooie zwangerschapsfoto's te maken van zowel het stel samen als ook zijn zwangere vriendin (hij had de fotoshoot als verrassing voor haar geboekt).

Naast zwangerschapsfoto's was hun wens ook een aantal foto's met hun mini bulldog erbij. Dat wilde ik natuurlijk graag doen. Het was een heel goed luisterend en fotogeniek hondje. Heel speels, en het bracht de hele tijd een stok, maar dat maakte de foto's nog leuker en spontaner.

Tussentijds deden we een kledingwissel. De zwarte jurk werd verruild voor een groene en er kwamen wat schattige gehaakte accessoires uit de tas en babyslofjes en een mini overhemdje. Als leuk om ook wat detailsfoto's te maken om die later te kunnen verwerken in het mini album dat zij bij deze fotoshoot (A) krijgen.

Fotoshoot A is een goede keuze wanneer je een aantal foto's van je zwangerschap wilt. Hij vindt plaats door de weeks, overdag en in Brunssum, maar er zijn hier voldoende mooie plekken waar je het hele jaar foto's kunt maken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zwangerschapshoot laten maken in de omgeving Parkstad ?
Logo Sjurlie.nl