Bedrijfsfotografie Sittard: personeelsportretten in opdracht van The Staging Company

11.04.22

Zakelijk portret Limburg: personeelsfoto's voor The Staging Company

Altijd leuk om een opdracht te krijgen van The Staging Company. Het is er gezellig, er heerst een goede sfeer en Diana, de eigenaresse staat altijd open voor mijn creatieve ideeën.
Ze mailde mij met de vraag of ik foto's van haar team zou willen maken. Zij hadden die dag een Paasontbijt en aansluitende zouden we aan de slag gaan met de fotoshoot. Ik was er om 13.00 u en tijdens het rijden had ik me bedacht, dat het leuk zou zijn om een beetje spontane foto's te maken van het personeel terwijl ze allemaal item in de hand zouden hebben uit de showroom.

The Staging company doet verkoopstyling voor woningen in hun mooie showroom is genoeg te vinden dat bruikbaar was voor mijn idee. Zo ging er een plant, een vaas en een kussen mee en ook kleurstalen, een staande lamp, een stoel een kruk. We hadden veel plezier samen. De stagiaires maakten wat beelden van The making of en dat was leuk om achteraf terug te zien.

Ik maakte op verzoek ook een groepsfoto voor het pand, zodat het logo van The Staging Company goed in beeld kwam. Aansluitend maakte ik nog van ieder personeelslid apart een foto zittend in een van de woonkamer opstellingen in de showroom van het pand.

Ik eindigde met een groepsfoto en een aantal personeelsfoto's buiten in het groen. Zo ontstond er een gevarieerde serie die zal worden gebruikt om het personeel voor stellen op hun website en social media.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotografie Sittard: personeelsportretten in opdracht van The Staging Company
Logo Sjurlie.nl