Familie fotoshoot ter ere van een huwelijk in het park van kasteel Elsloo

26.03.20

Familieportret Zuid Limburg: fotoshoot ter ere van een huwelijk in het bos van kasteel Elsloo

Uit Katwijk komt dit leuke gezin. Hun huwelijk vond plaats na de uitbraak van het Corona virus. Ze zouden eigenlijk gaan trouwen bij kasteel Daelenbroeck en hier ook 4 nachten blijven, maar dit was nu onmogelijk omdat het kasteel gesloten was. Daarom kozen zij voor een eenvoudige trouwceremonie in het gemeentehuis in Katwijk.

Twee weken geleden belden zij mij op met de vraag of ik ondanks de uitbraak van het Corona virus toch een fotoshoot met hun zou willen doen. Mijn antwoord daarop was ja, ik wilde dit graag voor hun doen mits wij minimaal 2 meter afstand zouden houden en de foto's buiten in een bos of park zouden maken. Hier stemden zij mee in.

Ze gaven aan toch wel graag mijn kant uit te willen komen voor het maken voor de fotoshoot en daarom kozen wij als alternatieve fotoshootlocatie voor kasteel Elsloo. De kennismaking was iet wat vreemd: geen handen geven en ver van elkaar af staan. Zelf had ik op dat moment al meer dan 1,5 week niemand in het echt gezien, dus voor mij was het even fijn om weer eens klanten in het echt echt zien.

Ik liep de hele tijd voorop met mijn foto trolley en als ik dan een mooie plek of licht zag, wees ik deze aan en ging zij daar samen zitten, staan, knuffelen, wandelen of spelen met hun dochtertje. Na een tijdje waren we wel gewend aan de afstand en was het allemaal heel gezellig en relaxt. Het lukte ook nog wel om tijdens het wandelen met voldoende afstand een gesprek te voeren.

Door het prachtige weer, hebben we gelukkig toch nog een heel gezellige middag kunnen hebben. Omdat het momenteel zo rustig is, had ik binnen een dag de foto's bewerkt en online gezet en ontving ik al een hele leuke mail dat zij zo blij waren met het resultaat.

Zo zie je, dat het nog steeds mogelijk is om zonder risico een fotoshoot te boeken ondanks de uitbraak van het Corona virus.

Ik vat de regels nog even samen rondom wat de mogelijkheden zijn voor een fotoshoot tijdens het Corona virus:

- Ik fotografeer enkel mensen uit 1 gezin die samen hun huishouding voeren (dus mensen die in 1 huis wonen)

- De fotoshoot vindt buiten plaats in de rustige omgeving van het bos of een park (dus niet in de drukte)

- Ik werk enkel met een telelens en houd 2-3 meter afstand van de groep

- De voorspreking vindt plaats via telefoon of een videogesprek

- Bij ontmoeting en afscheid geven we geen handen en blijven we de afstand handhaven (ik hanteer 2 meter)

- Ik wandel 2 meter voorop met mijn fototrolley en wijs jullie vanaf een afstand mooie plekken aan waar ik jullie zal fotograferen

Tijdens de uitbraak van het Coronavirus gelden speciale tarieven voor fotoshoots, deze fotoshoot kunnen van maandag t/m zondag plaatsvinden op een tijdstip naar keuze.

Boek hier de aanbieding

 

Lees hier nog even de Nederlandse aanpak rondom het Corona virus:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-de-aanpak-van-het-nieuwe-coronavirus-in-nederland

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familie fotoshoot ter ere van een huwelijk in het park van kasteel Elsloo
Logo Sjurlie.nl