Babyfotograaf in Urmond: schattige babyshoot aan huis

05.10.21

Newbornfotograaf Urmond: schattige babyfotoshoot aan huis

Een prachtig ingericht nieuw huis langs het water in Urmond. Een zonnige ochtend. Dat was de setting en het licht voor mijn fotoshoot bij dit leuke jonge gezin.
Zij kregen oorspronkelijk een zwangerschapsreportage cadeau van haar zus. Uiteindelijk vond die niet plaats en maakten we samen deze babyfoto's.

We startten zoals altijd in de babykamer. Mensen benaderen mij vaker en vragen wel eens: neem je ook accessoires mee ? Ik vertel dan altijd dat ik dat niet doe. Daar heb ik een reden voor.
Wanneer ik naar iedere babyshoot bij eigen beren, dekentjes en kleertjes mee zou nemen, zou ik het ten eerste saai vinden. Ik ben raak snel verveeld en heb afwisseling nodig. Kan in de vorm van licht, mensen of omgeving, maar ook accessoires. Daarnaast vind ik het veel leuker om de spullen te gebruiken die de ouders zelf hebben gekocht of gekregen. Dit vertelt namelijk iets over de mensen.

Zo ook dit prachtig gestylde kamertje. En zo vind ik iedere andere leuke plekjes voor een foto, een foto van de baby alleen in zijn of haar bedje, of bij papa, mama of oma op de arm. Of een foto alleen op de buik in een mooie stoel in het licht van het raam. Of een foto als een klein wormpje opgerold in een mooi dekentje. Dan weer een foto in de box tussen de knuffels. Of een schattige foto op een mooi karpet met een pakje in bijna dezelfde kleur (ik houd erg van ton-sur-ton).

Zo wordt iedere babyreportage persoonlijk, lief, schattig en weer anders. Dat is mijn doel.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Babyfotograaf in Urmond: schattige babyshoot aan huis
Logo Sjurlie.nl