Culinair fotograaf bij landgoed Frymerson: met een bijzonder Limburgs gerecht van Rene van Brienen

19.12.23

Food fotograaf Sint Odilienberg: Culinaire reis met topkok Rene van Brienen bij kasteel Frymerson: Proeven van Gegrilde Pracht: met Wijn, Hooi en Delicate Livar Varkenslekkernij

Betreed de wereld van culinaire magie bij het kasteel, waar Livar varken, Peruaanse asperges en een knapperig gefrituurd eitje schitteren, omlijst door de prachtige voordeur en verfijnde eetkamer. Als fotograaf breng ik niet alleen deze culinaire lekkernijen tot leven, maar ook de harmonie met geselecteerde wijnen van Laurent Smedts, een gerenommeerde wijnleverancier.

Foodfotoshoot op een grauwe regenachtige middag

Even voor twaalven arriveer ik op het landgoed, waar de heren in de tuin druk bezig zijn met de voorbereidingen. Het regent en de lucht is grauw, er zit geen blad aan de bomen en nu is het de uitdaging om hier mooie beelden te schieten. 

Frymerson Sint Odilienberg en René van Brienen streven naar culinaire glorie

Met hun prachtige maar vooral echt Limburgse creatie nemen zij deel aan de VriendenLoterij Kasteelprijs en maken hiermee deel uit van het verhaal dat Sint Odilienberg op de culinaire kaart zet, met de kans om €10.000 te winnen. In kader hiervan was ik uitnodigd om foto's te komen maken die worden ingestuurd naar de wedstrijd.

Drie Iconische fotodecors voor Culinaire Verbeelding

Terwijl we samen drie achtergronden bepaalden: de prachtige voordeur van het kasteel, de weelderige tuin met de BBQ en het majestueuze uitzicht op het kasteel, en de intieme eetkamer, ging ik aan de slag met het fotograferen van Rene van Brienen bij zijn BBQ's en aansluitend hoe hij het Livar verder afwerkte aan de eettafel.  

Na 2 uur samen aan het werk te zijn geweest was het tijd om de klus af te ronden met een heerlijk glas wijn en een stukje gegrild varkensvlees.

Leveranciers

Trouwlocatie Landgoed Frymerson
Catering Rene van Brienen

Reactie plaatsen

Geen reacties
Culinair fotograaf bij landgoed Frymerson: met een bijzonder Limburgs gerecht van Rene van Brienen
Logo Sjurlie.nl