25 Jaar Samen: Bijzondere Gezinsportretten in het Heuvelland van Epen

12.11.22

Familieportret in Epen: 25 Jaar Samen Vastgelegd in het Heuvelland

November vorig jaar bracht me naar het schilderachtige Epen, waar ik de eer had om een prachtig gezin van vier te fotograferen. Het werd niet zomaar een fotoshoot; het was een viering van liefde en toewijding, want de ouders vierden hun 25-jarig huwelijksjubileum. In het hart van Epen, omringd door de rustieke schoonheid van het landschap, ontvouwde zich voor mijn lens een moment vol liefde en warmte.

Onze reis begon bij de karakteristieke herberg genaamd "De Smidse," waar de hele familie zich voor deze bijzondere gelegenheid in bruintinten met jeans had gestoken. Het gecoördineerde kleurenschema gaf niet alleen eenheid aan het portret, maar benadrukte ook de warme en herfstachtige sfeer van het seizoen.

Een deel van de foto's werd genomen op de binnenplaats van de iconische Volmolen, waar de oude deuren en poorten een prachtig contrast vormden en perfect kleurden bij de kleding van de familie. De verweerde texturen en warme tinten dienden als een betoverend decor dat de tijdloze elegantie van het gezin accentueerde.

Het is niet verrassend dat de Volmolen en de Smidse geliefde plekken zijn voor toeristen uit Nederland die vaak mijn diensten boeken voor fotoshoots in het betoverende Heuvelland. Deze locaties zijn niet alleen pittoresk, maar ook doordrenkt van geschiedenis en charme, waardoor ze de perfecte achtergrond vormen voor het vastleggen van dierbare momenten.

Door de laagstaande zon kon ik bovendien prachtige tegenlichtfoto's maken, waardoor de contouren van de familie zacht werden omlijst en de warme gloed van het gouden uur een extra magisch tintje aan de herinneringen gaf.

Reactie plaatsen

Geen reacties
25 Jaar Samen: Bijzondere Gezinsportretten in het Heuvelland van Epen
Logo Sjurlie.nl