Vriendinnen fotoshoot laten maken in Limburg

11.08.20

Vriendinnenfotoshoot laten maken in Limburg ?

Deze twee hippe dames ken ik al heel lang. Een van beiden woonde bij mij in de straat en aan het begin van mijn "carriere" als fotografe mocht ik ze als meisjes al eens fotograferen in mijn studio.

Nu zijn de kleine meisjes groot geworden en mocht als verrassing van een van hen foto's van hun samen maken. Deze fotoshoot vond afgelopen zomer plaats, tijdens een warme namiddag op de Brunssummerheide. De fotoshoot was nog bijna niet doorgegaan, omdat er regen en onweer gemeld was. Daarom sprak ik af dat we een half uur foto's zouden maken en dat ik nog een twee reportage van deze vriendinnen maak over een tijdje, in andere outfits en op een andere plek.

De Brunssummerheide is altijd een mooi decor voor een fotoshoot. Want de heide heeft altijd mooie kleuren. In zomer kleur het gras de heide mooi geel en in de nazomer kleurt de heide prachtige roze. In de winter is het er zelfs groen want de prachtige naaldbomen verliezen nooit hun naalden. Daarnaast is de heide op 10 minuten afstand van mijn woonhuis.

Deze dames kwamen mooi gestyled, allebei in een wit jurkje, naar het bos. We wandelden samen een beetje over de heid en af en toe liet ik ze samen ergens zitten en met elkaar praten, ondertussen maakte ik een spontane fotoshoot. Daarna al wandelend en lachend in de heide.

Met uiteindelijke de foto's als aandenken aan hun vriendschap, een leuk kado voor een vriendin.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Vriendinnen fotoshoot laten maken in Limburg
Logo Sjurlie.nl