Newborn fotograaf Zuid Limburg: baby fotoshoot aan huis in Geleen

21.07.20

Baby fotografie Geleen: newborn fotoshoot aan huis

Al een hele tijd geleden, tijdens de lock down, boekte dit leuke stel bij bij een babyreportage. Ik mocht overigens ook als hun bruiloft fotograferen en hun zwangerschapsreportage maken.

Nu was het tijd voor de fotoreportage van hun zoontje. Ik startte de fotoshoot met een aantal foto's woonkamer, aangezien hier een mooie lichtinval was vanuit het raam. Ik gebruikte hiervoor een oud stoeltje en als achtergrond het hout van een oude kast.

Daarna was het tijd om zoonlief met papa en mama samen te fotograferen en daarna met papa en mama apart.

We vervolgden de fotoshoot boven in de babykamer, waar ik eerst op een laddertje ging staan, om een aantal foto's van de kleine in zijn babybedje te maken. Daarna werd hij omkleed en maakte ik nog diverse andere babyfoto's.

De zwangerschapsreportage en de newborn fotoshoot worden straks verwerkt in een mini album, dat je mooi kunt meenemen in je handtas en zo aan iedereen laten zien.

De beste tijd voor zo'n babyfotoshoot is binnen 1 a 2 weken na de geboorte.

Op mijn tarievenpagina bied ik een fotoshoot aan waarin de zwangerschap en babyreportage gecombineerd worden. We maken dan eerst een half uur zwangerschapsfoto's en daarna kom ik na de geboorte thuis om een uur lang de kleine te fotograferen in zijn of haar eigen omgeving.

Ik maak hiervoor gebruik van de babyaccessoires die jullie zelf hebben. Zo wordt iedere babyreportage uniek en persoonlijk. Klanten vragen namelijk wel eens of ik styling meeneem.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Newborn fotograaf Zuid Limburg: baby fotoshoot aan huis in Geleen
Logo Sjurlie.nl