Fotoshoot met vriendin laten maken in Limburg ?

11.09.20

Fotoshoot met vriendin in Limburg laten maken ?

Stel je voor je bent al jaren vriendinnen en je wilt iets leuks doen om dat te vieren ? Wat doe je dan ? Een van deze vriendinnen boekte een fotoshoot in de natuur bij mij, om de ander te verrassen. Op een heerlijk zonnige middag ontmoetten we elkaar op de parkeerplaats van de Brunssummerheide.

Beide dames hadden als dresscode zwart en wit afgesproken, eentje in een leuke zwarte korte broek met een witte blouse en de ander in een zwarte tuinbroek met broderie blouse en bijpassende hoed. Zo gingen we samen aan de wandel. Terwijl ze samen zaten te praten, fotografeerde ik hun en terwijl bij de andere op de rug zat, al wandelend door het gras maakte ik ook een aantal foto's.

We veranderden een aantal keren van omgeving, er werd veel gelachen en ondertussen gepraat, geposeerd en in bomen geklommen, alsof ze weer kleine meisjes waren.

We eindigden met een aantal relaxte foto's samen liggend in een weiland onder de bomen. Dit zijn wij ook echt, zij een van beiden. Zojuist kreeg ik per mail hun fotokeuze binnen, het had even geduurd, maar het was daarom niet minder leuk, om hun definitieve keuze te ontvangen.

De dames boekten fotoshoot A. Een reportage in Brunssum, in de natuur, die een half uur duurt en waarbij na afloop 5 digitale bestanden naar keuze gekozen mogen worden. Uiteindelijk kozen zijn voor een aantal foto's extra en kwamen uit op 12 extra files. De dames krijgen ter herinnering straks ook nog een mini album toegestuurd.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot met vriendin laten maken in Limburg ?
Logo Sjurlie.nl