Fotograaf Heerlen: spontane gezinsfotoshoot in het herfstbos

07.11.22

Gezinsfotoshoot in Limburg laten maken ? In het spellenbos van de Brunssummerheide kan dat prima!

Mensen denken vaak dat je alleen in de zomer een fotoshoot kunt doen. Ik laat daarom graag reportages zien gemaakt in alle jaargetijden. Deze oma boekte mij voor een fotoshoot met haar zoon, zijn vrouw en het kleinkind. Ook haar andere zoon kwam langs, zodat de kleinkinderen ook even samen op de foto konden voor oma.

We belden vooraf even om haar wensen te bespreken ook om te overleggen waar we foto's zouden maken en wat leuk zou zijn om mee te nemen. Twee schattige houten kinderstoeltjes en een pluchen aap kwamen mee. We spraken af op de parkeerplaats van bezoekerscentrum Schrieversheid aan de Schaapkooiweg. Van hieruit wandelen we naar een stukje bos waar kinderen vaak spelen en waar een soort wigwams van takken zijn gemaakt.

Het was begin november en het was droog en vrij zacht weer. De sfeer van de herfst was nog goed te zien in het bos, de bomen waren bijna kaal en de grond was bezaaid met prachtig verkleurde herfstbladeren van onder andere Beuken. Eerst zetten we de twee kleintjes samen op een schattig stoeltje naast elkaar, dat leverde al hele leuke beelden op.

Daarna ging ik aan de slag met wat andere combinaties, de gezinnen apart, oma met de kleinkinderen, oma met haar zoon en zo werkte ik een soort wensenlijst van combinaties af. Omdat de kinderen vrij klein waren, was het soms wel een beetje een uitdaging, maar uiteindelijk kwamen we tot dit leuke spontane resultaat en lukte het zelfs de kleintjes al spelend in de herfstbladeren te fotograferen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Heerlen: spontane gezinsfotoshoot in het herfstbos
Logo Sjurlie.nl