Evenementenfotograaf Limburg: 2e editie Friday Afterwork bij wijnbar Vicini in Geleen

08.12.23

Evenementenfotograaf in Geleen: Betoverende Winteravond: Terugblik op de Tweede Succesvolle Afterworkparty bij Wijnbar Vicini in Geleen

Afgelopen vrijdagavond transformeerde Wijnbar Vicini in Geleen opnieuw tot een betoverend winterlandschap tijdens de tweede succesvolle afterworkparty. Als fotograaf had ik het genoegen om deze sfeervolle avond vast te leggen, waar gezelligheid, heerlijke wijnen, live muziek en winterse charme samensmolten.

Onder de beschutting van een sfeervolle, verwarmde tent werden de gasten verwend met niet alleen betoverende muziek van een DJ met saxofonist en een getalenteerde zangeres, maar ook met een culinaire verwennerij. Heerlijke wijnen, zorgvuldig geselecteerd door Vicini, werden vergezeld door verrukkelijke hapjes van het gerenommeerde restaurant Battice.

Terwijl ik mijn camera richtte op de dansende menigte en de stralende gezichten van de gasten, kon ik niet alleen de warme gloed van de vreugdevuren vastleggen, maar ook de verrukkelijke smaken die de avond extra bijzonder maakten. De combinatie van heerlijke wijnen en culinaire hoogstandjes zorgde voor een onvergetelijke smaakbeleving die perfect aansloot bij de winterse magie.

Beleef de betovering opnieuw door de foto's op mijn website te bekijken. Mis geen enkel moment van deze magische avond vol lekkernijen, muziek en vreugde.

Wil je alle foto's zien, log dan hier in.

Leveranciers

Feestlocatie Wijnbar Vicini Geleen
DJ DJ Saxalott
Catering Restaurant Battice

Reactie plaatsen

Geen reacties
Evenementenfotograaf Limburg: 2e editie Friday Afterwork bij wijnbar Vicini in Geleen
Logo Sjurlie.nl