Bijzonder huwelijksaanzoek La Butte aux Bois Lanaken (20)

Fotograaf voor huwelijksaanzoek in Limburg

Fotograaf voor huwelijksaanzoek in Limburg

Stel je wilt je vriendin of vriend, waar je zo gek op bent romantisch ten huwelijk vragen in het prachtige, bourgondische Zuid Limburg. Is het dan niet leuk om dit op beeld te laten vastleggen ? Is het dan nog een verrassing, zul je wellicht denken. Nou, dat kan zeker nog wel een verrassing. Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan bij het fotograferen van huwelijksaanzoeken in Zuid Limburg.

Zo mocht ik onder andere huwelijksaanzoeken fotograferen in:


Wereldtuinen Mondo Verde in Landgraaf
Op het bordes van Chateau Neercanne met prachtig uitzicht over Zuid Limburg en live violist
In het park van Chateau Sint Gerlach (compleet met helicopter en prins op een wit paard)
In het park van Chateau Sint gerlach in vrieskou (maar daarom niet minder romantisch)
In de Rozentuin van Chateau Sint Gerlach met in een aanzoek in het prieeltje
Op de "maan" bij de prachtige trouwlocatie La Butte Aux Bois in Lanaken
In het park van Buitenplaats Vaeshartelt (met de hond erbij)

Ervaring genoeg, zou je zo zeggen, toch ? Maar hoe pak je zoiets dan aan zonder dat de te vragen partner dit doorheeft ? Meestal krijg ik een telefoontje van de man met de vraag of ik foto's wil komen maken. Ik vraag dat wat de locatie zal zijn en of hij zijn vriendin wel al iets verteld heeft. Meestal doen we het zo, dat hij vertelt dat hij een loveshoot geboekt heeft. Vrouwen willen er namelijk mooi uitzien wanneer er foto's gemaakt gaan worden, dus dat is wel het minimale dat zij zal moeten weten. Of zoals bij het laatste aanzoek, had hij haar verteld dat ze gingen dineren.

Dan spreken we vooraf een plannetje door dat we een wandeling gaan maken en dat hij haar op een bepaald afgesproken punt gaat vragen. Aangezien ik de meeste plekken hier in de omgeving heel goed ken, adviseer ik hem waar dit te doen, zodat er geen andere mensen in de omgeving zijn en dat het licht perfect is. Soms ga ik ook wat vroeger en maak alvast een wandeling en stuur hem dan foto's van welke plek in in gedachten heb. De man en ik zitten dus samen in het complot. Op die manier heeft zij totaal niets in de gaten en kan ik vanaf een afstand mooi alle emoties, blijdschap en verbazing vastleggen.

Heb ik je geinspireerd ? Klik op de links van de aanzoeken van deze tekst en kom in romantische sferen!

Neem contact op
Logo Sjurlie.nl