Familiefotoshoot Vaals: spontane familiefotoshoot bij Kasteel Vaalsbroek

10.10.21

Familiefotoshoot Vaals: spontaan familieportret bij kasteel Vaalsbroek

De bruiloft, een familieportret in Rotterdam en nu drie kinderen verder een familieportret in de tuinen van kasteel Vaalbroek. Op een zonnige, warme zondagochtend reed ik naar kasteel Vaalsbroek voor maken van deze spontane familiereportage.

Ouders, kinderen kleinkinderen gingen samen op de foto. De zon scheen, er waren prachtige herfstkleuren en zo hier en daar lagen al wat prachtige gekleurde bladeren in het gras. Ik startte zoals altijd met een aantal groepsfoto's en daarna ging ik verder met het fotograferen van de gezinnen.

De drie kleintjes, fotografeerde ik op (en in een boomstam). Het was zo ontzettend leuk om te doen. Ze speelden met elkaar en maakten plezier, het was absoluut geen formele fotoshoot. De kleuren van de kleding, kleurden prachtig bij de kleuren van de tuin.

De tuin van kasteel Vaalsbroek is erg geschikt voor dit soort foto's. Er is een afwisseling van gras, water, een bruggetje en prachtige oude bomen. Ook staan er bankjes en liggen er boomstammen om op te zitten. De holle boomstam, die we ontdekten was voor super leuk.

Een familieportret op zondag is natuurlijk ideaal. Vooral wanneer iedereen verspreid door het land woont. Op zondag hebben alle familieleden meestal wel vrij. Het is rustig op de weg en dus een ideale dag voor het plannen van een familieportret.

Van elk familieportret maak ik een mini album als aandenken, met de mooiste foto's uit je reportage. Zo'n album is leuk om altijd bij je de hebben in je handtas.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotoshoot Vaals: spontane familiefotoshoot bij Kasteel Vaalsbroek
Logo Sjurlie.nl