Familiefoto's Midden Limburg: spontane familiefoto's in het bos bij de Leijstert in Roggel

29.02.20

Familieportret midden Limburg: fotoshoot in de omgeving van vakantieparkt de Leijstert in Roggel

Net een nieuwe functie aan mijn website toegevoegd: klanten kunnen mij nu rechtstreeks via Whatsapp benaderen. Kort daarop ontving ik een leuke aanvraag voor een familieportret in Roggel.

Deze familie was met kinderen en kleinkinderen een lang weekend weg in een bungalow, oorspronkelijk komen zij uit te omgeving van Rotterdam. En nu wilden zij graag van deze gelegenheid gebruik maken om een mooi familieportret te laten maken.

Dus belde ik haar om alles door te spreken en al snel kwam de boeking voor de fotoshoot in mijn mailbox binnen. De zaterdag waarop we hadden afgesproken zou het 's middags gaan regenen en daarom stelde ik voor de afspraak iets te vervroegen. We zagen elkaar om 12 uur en wandelenden samen richting het bos naast het bungalowpark.

De bomen waren vrij kaal, maar ik vond direct een mooie open plek waar Maagdenpalm mooi bloeide. Hier startte ik mijn familiereportage met een groepsportret. Aansluitend fotografeerde ik de ouders met de eigen kinderen, de ouders met de kleinkinderen, de kleinkinderen samen en daarna de kinderen met hun partner en eigen kinderen.

Gelukkig bleef het tijdens de hele fotoshoot droog. Ook de kleine babies waren lekker vrolijk, we konden ze zelfs tegen een boomstam op het mos zetten en fotograferen. Daarna liet ik iedereen nog even samen wandelen en maakte ik nog een aantal spontane portretten.

Inmiddels heb ik een leuke mail van de familie ontvangen dat zij erg tevreden zijn over het resultaat. De bestelling is al geplaatst en ik kreeg toestemming om een aantal foto's uit deze familiereportage voor mijn blog te gebruiken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefoto's Midden Limburg: spontane familiefoto's in het bos bij de Leijstert in Roggel
Logo Sjurlie.nl