Fotograaf Limburg: familiefotoshoot bij een prachtig kasteel

19.07.21

Familiefotograaf Zuid Limburg: spontane familiefoto's nabij een kasteel in het bos

Ik was bijna vergeten het blog van dit familieportret te schrijven. Het werd geboekt door een zoon, als verrassing voor zijn moeder. Zij had haar laatste werkdag voor het pensionering die dag en dat was de aanleiding voor dit familieportret van ouders met hun zonen partners.

Ik ontving de aanvraag voor de fotoshoot toen ik net een even een break nam in Portugal. Uiteraard reageerde ik direct op de aanvraag. We maakten een afspraak voor een doordeweekse middag in juli. Het was heerlijk weer gelukkig. Zonnig en best wel warm.

Na een korte kennismaking met iedereen, gingen we gelijk aan de slag. Ik gebruikte eerst een van de oude kasteelmuren als achtergrond. Hier maakte ik een groepsportret, maar ook een foto van het gezin samen, de zonen, de zonen met hun partners en hun ouders samen.

Vervolgens gingen we aan de wandelen. Op de mooie laan, maakte ik opnieuw een groepsportret (ik heb graag wat keuze) en daarna liet ik de hele groep samen wandelen op de laan. Vanuit deze laan, kwamen we op een ander mooi bospad uit met omgevallen bomen. Deze vormden ook een erg mooi decor voor een aantal foto's van de heren en wederom de complete groep.

Vanuit de laan kwamen we in een korenveld terecht. Ik vind dit altijd een prachtige achtergrond voor foto's. Zowel staand in het korten als zittend op platliggend koren maakte ik familiefoto's.

Ter afsluiting gingen we nog het hoge gras in en maakte ik een aantal foto's met als achtergrond het kasteel.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: familiefotoshoot bij een prachtig kasteel
Logo Sjurlie.nl