Newborn fotoshoot Kerkrade: babyfoto's aan huis laten maken

30.12.20

Babyfotograaf Limburg: newborn fotoshoot aan huis in Kerkrade

Vorig jaar mocht ik hun bruiloft fotograferen en vandaag mocht ik de fotoshoot van hun kleine baby meisje maken. Ze was net twee weken uit en zag er super schattig uit in haar box.

Gezellig aan huis en we begonnen de babyfotoshoot in de woonkamer. Samen lekker op de kussens op de bank met broerlief op de foto. Tussendoor even omkleden en daarna verder in de schitterende babykamer op de 1e verdieping.

Alles was zo fotogeniek en mooi op elkaar afgestemd, dat geeft me altijd veel inspiratie als fotograaf. Ik ben gek op interieur namelijk. Ik begon met een foto van de kleine baby op de mooie ronde oude roze mat voor het raam. Met wat hulp van haar geduldige papa was ze de hele tijd rustig en konden we in een uur heel veel foto's maken. Daarna een foto in haar schommelstoeltje. Toen een foto in babybedje, samen met haar octopus knuffel, toen broerlief erbij. Samen in het kleine bedje lekker knuffelen.

Ik stond intussen op een klein laddertje en probeerde mooie momenten en het juist licht te vangen. Tussendoor werd ze vaker opgekleed. Ik ben gek op ton-sur-ton, dus probeer altijd een beetje de kleertjes van de baby af te stemmen op de omgeving.

We gingen weer verder beneden op de eetkamertafel, die een mooie lichtinval had van het woonkamerraam. Het hele gezin samen en daar broerlief lekker ondeugend alleen en als laatste met zijn zusje in de armen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Newborn fotoshoot Kerkrade: babyfoto's aan huis laten maken
Logo Sjurlie.nl