Personal branding fotoshoot in Limburg

13.09.24

Personal branding fotoshoot voor Kim Augenbroe van Augenbroe Duurzaam in Schinveld

In de steeds meer digitale wereld van vandaag is **personal branding** belangrijker dan ooit. Voor ondernemers en professionals draait het niet alleen om wat ze doen, maar ook om wie ze zijn. Een goede **personal brandingshoot** helpt je om je authentieke zelf te tonen en een connectie te maken met je doelgroep. Onlangs had ik de eer om **Kim Augenbroe**, de drijvende kracht achter **Augenbroe Duurzaam** in Schinveld, te fotograferen tijdens een inspirerende branding fotoshoot.

De voorbereiding van de fotoshoot: wensen en doelen

Kim is een ondernemer met een passie voor duurzaamheid, en dat wilde ze ook uitstralen in haar foto's. Samen gingen we op zoek naar manieren om haar persoonlijkheid en visie op duurzame energie en milieubewust ondernemen naar voren te laten komen.

Op een zonnige vrijdagochtend had ik een afspraak staan voor het maken van **personal branding foto's** met Kim. We hadden van tevoren al telefonisch contact gehad om haar wensen door te nemen. Kim had duidelijk voor ogen wat ze met de shoot wilde bereiken: **professionele foto's die zowel haar expertise als haar passie voor duurzaamheid reflecteren**, maar ook haar **politieke ambities** in de gemeenteraad van Schinveld ondersteunen.

Fotografie op locatie: werken in een professionele setting

De fotoshoot vond plaats in verschillende settings, zowel binnen als buiten. Binnen fotografeerden we Kim aan tafel, waar ze haar expertise in duurzame energie en advieswerk naar voren kon brengen. Het beeld van haar **geconcentreerd aan het werk in een professionele setting** gaf een krachtige uitstraling van haar zakelijke kant.

Spontane portretten in de natuur bij de Schinvelderhoeve

Daarna was Kim’s wens om **spontane portretten** te laten maken in de natuur, om haar toegankelijke en persoonlijke kant te laten zien. We trokken naar het **bos in de buurt van de Schinvelderhoeve**, een prachtige locatie die de rust en verbondenheid met de natuur uitstraalde. De foto's toonden haar in een ontspannen, natuurlijke setting, wat perfect aansloot bij haar duurzame visie en betrokkenheid bij de omgeving.

Intieme portretten in een unieke woonkamer setting

Naast de buitenlocatie maakten we ook een aantal intieme portretten in Kim’s woonkamer. Tegen de achtergrond van een bijzonder mooi behang, straalden deze foto's warmte en authenticiteit uit. De unieke inrichting gaf de beelden een persoonlijk tintje, waardoor haar karakter en stijl extra goed naar voren kwamen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Personal branding fotoshoot in Limburg
Logo Sjurlie.nl