Fotografie bij trouwlocatie La Butte aux Bois Lanaken

24.04.22

Fotoshoot Lanaken: fotograaf La Butte aux Bois

Afgelopen zondag ochtend mocht ik deze mooie familie fotograferen in de tuinen van Domaine La Butte aux Bois. La butte aux Bois is een prachtige locatie waar je onder andere kunnen overnachten, eten, gebruik maken van de wellness, maar natuurlijk ook trouwen.

Deze familie kwam van een ander deel van Belgie. Het echtpaar dat een samengesteld gezin had, was samen met hun kinderen, de partners van hun kinderen en de kleinkinderen bij elkaar gekomen om de 70e verjaardag van de man des huizes te vieren. Zijn vrouw had met mij de afspraak voor de fotoshoot al enige tijd geleden gemaakt.

Het was half 12 in de ochtend toen ik arriveerde en heerlijk zonnig weer. De familie was nog aan het inchecken, enkel het echtpaar was al een aantal dagen bij La Butte aux Bois en had hier ook overnacht. Toen iedereen ingecheckt was gingen we samen richting de tuinen voor de fotoshoot. Ze wilden eerst graag een portret van de hele groep en daarna de gezinnen apart, de grootouders met de kleinkinderen, de kinderen met hun partners en de kleinkinderen samen en uiteindelijk ook alleen (dit deed ik in de speeltuin). Daarna gingen verder met de familie van de vrouw en de familie van de man. Na een uur fotograferen stond iedereen er op.

Het werd langzaam tijd om weer afscheid te nemen, ik kreeg nog een glaasje prosecco en daarna ging het hele gezelschap aan tafel om samen te brunchen de verjaardag van hun vader en schoonvader te viere

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotografie bij trouwlocatie La Butte aux Bois Lanaken
Logo Sjurlie.nl