Bedrijfsfotograaf Heerlen: portretten en sfeerimpressie voor de website van onderwijsbureau ONS

28.09.20

Fotograaf Heerlen: portretfoto's en zakelijke sfeerimpressie in opdracht van onderwijsbureau ONS

Eind september, nog net voor de nieuwe persconferentie mocht ik deze leuke fotoreportage maken voor de nieuwe website van Onderwijsbureau ONS in Heerlen.

Na een korte kennismaking, maakte ik even een ronde op zoek naar een mooie plek voor het maken van portretten van de medewerkers en groepsfoto's van de medewerkers samen.
Ik koos hiervoor de hal van de centrale ingang, waar ik mooi gebruik kon maken van het daglicht en waar tevens mooie zitjes zijn om de medewerkers informeel te fotograferen.

Iedereen had gezorgd voor een mooie passende outfit en binnen een uur had ik iedereen gefotografeerd en was het tijd voor het maken van een aantal sfeerbeelden van het bedrijf en een aantal close ups van onder andere pennen en paraplu's waarop de kleuren van de huisstijl en het logo van ONS naar voren kwamen.

Daarna zette ik nog een aantal beelden op de werkplek in scene van collega's die zaken met elkaar aan het overleggen waren. Ook zetten we een werkoverleg in scene, hiervoor maakten we gebruik van de bedrijfskantine een verdieping hoger.

De beelden uit deze zakelijke fotoshoot zullen uiteindelijk gebruikt worden voor de nieuwe website van onderwijsbureau ONS, de website is momenteel in ontwikkeling. Bij het maken van de foto's houd ik altijd rekening met het ontwerp van de website.

Hiervoor heb ik vooraf aan de fotoshoot altijd een (telefonisch) overleg met een marketing medewerker van het betreffende bedrijf. Voor mij zijn dan vragen belangrijk als: wat wil je uitstralen op de website ? Moeten het formele foto's worden of meer informele beelden ? Welke onderdelen van de website wil je ondersteunen met illustraties ?

Wil je studiobeelden of wil je beelden van medewerkers achter hun bureau of in het bedrijfsgebouw. Dit zijn allemaal zaken die de tijdsduur en voorbereiding van de fotoshoot mee bepalen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotograaf Heerlen: portretten en sfeerimpressie voor de website van onderwijsbureau ONS
Logo Sjurlie.nl