Fotograaf Brunssum: broer en zus fotoshoot in het Schutterspark

18.12.20

Fotograaf Brunssum: Fotoshoot met broer en zus in het Schutterspark

Deze fotoshoot werd geboekt door een vroegere schoolvriendin van mij. Haar zoon en dochter zijn inmiddels twintigers en zij wilde graag een leuk kerstcadeau voor haar moeder.

"Oma" krijgt straks onder de kerstboom een fotoshoot cadeaubon en zij mag dan zelf uit deze reportage online haar favoriete foto's uitkiezen, om hier een uitvergroting naar keuze van te laten maken.

Afgelopen vrijdag toen wij elkaar na lange tijd weer ontmoetten bij de parkeerplaats van het Schuttershuuske was het heerlijk zonnig weer. Het was ook niet koud gelukkig. Samen met haar 15 jaar oude Cocker Spaniel en de kinderen wandelden we het bos in, richting de bruggen bij het moeras.

We maakten eerst een aantal portretten van broer en zus samen zittend op de brug, met de hond erbij en daarna ook nog eentje zonder hond. Daarna samen wandelend over een pad voor herfstbladeren, af en toe wachtend tot andere wandelaars uit beeld waren. Bij de volgende brug zag ik opeens erg mooi tegenlicht (mijn favoriete licht, wanneer de zon heel laag staat en een krans om de haren vormt). Hier maakte ik een laatste foto van de kinderen samen met de hond. Ook deed ik nog een poging een foto van de hond alleen te maken, maar omdat deze doof en blind is, lukte het helaas niet haar alleen te laten zitten.

Omdat we een reportage van een half uur afgesproken hadden, vloog de tijd om. Na diverse composities te hebben gemaakt, wandelden we terug naar onze auto en namen we afscheid.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Brunssum: broer en zus fotoshoot in het Schutterspark
Logo Sjurlie.nl