Fotoshoot Heerlen: spontane fotoshoot zwangerschap in het groen bij APG

26.07.23

Gezinsfotograaf Heerlen: zwangerschapsfotoshoot in en het park bij APG

Ik ben altijd erg vereerd als mijn fotografieklanten mij trouw zijn. Van dit leuke stel mocht ik een aantal jaren geleden al de bruiloft in Maastricht fotograferen op St. Patricksday, een aantal jaren geleden mocht ik een zwangerschapsfotoshoot van hun maken op de Brunssummerheide en daarna een babyfotoshoot bij hun thuis in Gronsveld. Inmiddels zijn ze verhuisd naar Heerlen en benaderden ze me weer voor een zwangerschapsreportage. Deze bolle buik foto's maakte ik onlangs in het APG park in Heerlen bij zonsondergang.

Een mooi gezin, allemaal in het wit in een mooie groene omgeving. Dat is altijd super leuk om te fotograferen. De witte Hortensia's kleurden prachtig bij hun witte outfits en ondanks dat zoonlief een beetje in de nee fase zat, konden we toch erg leuke en spontane gezinsfoto's maken. Ik vond het vooral leuk om ook weer eens in een nieuwe inspirerende omgeving te zijn, want deze fotoshoot locatie in Heerlen kende ik nog niet.

Ik begon de fotoshoot met een aantal foto's en close ups van de bolle buik. Daarna ging ik verder met het gezin al spelend met hun zoontje, met zijn beer en op zijn fietsje. We moesten behoorlijk creatief zijn om hem te laten meewerken, maar ik vind dat als kinderfotograaf wel altijd een leuke uitdaging.

Deze week heb ik de laatste hand gelegd aan het album van de zwangerschap. Een 15x15 cm album met de 25 mooiste foto's uit de zwangerschapsreportage. Die zij zelf mochten kiezen. We spraken af dat ik dit blog mocht delen, zodra de baby geboren is. Gisteren zag ik opeens eens op Instagram, dat er een klein meisje geboren is en haar naam is Emma.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot Heerlen: spontane fotoshoot zwangerschap in het groen bij APG
Logo Sjurlie.nl