Kinderfotoshoot Laten maken in Maastricht ? Deze vormsel foto's maakte ik bij kasteel Vaeshartelt

14.04.23

Kinderfotograaf Maastricht: fotoshoot van een Belgisch gezin in het kader van het vormsel

Dit leuke gezin liet al heel wat foto's bij mij maken. Ze komen van ver en ze hebben twee kinderen, die beiden een tweeling vormen. Twee meiden en een jongen en een meisje. Van allebei de tweelingen mocht ik al een communiereportage maken. In het verleden deed ik dat op de Brunssummerheide en in het Schutterspark en nu vond ik het leuk om eens een andere fotolocatie te kiezen.

Ik kreeg een mailtje van de moeder en ik belde haar direct op. Haar wensen waren een aantal foto's van de tweeling voor het vormsel, maar ook een aantal foto's van alle kinderen samen en een leuke foto van het gezin. Ik stelde haar voor om naar kasteel Vaeshartelt in Maastricht te gaan, waar ik een aantal dagen geleden nog een bruiloft gefotografeerd had.

Het kasteel heeft een prachtig park met onder andere mooie oude bomen waarvan er een aantal in de bloei stonden, maar ook een grote roestige draak, die door jongen altijd erg leuk gevonden word en daarnaast zijn er kleurrijke "Pipoo" wagens, bruggetjes en een mooi groen stukje bos.

Genoeg keuze dus voor een mooie en kleurrijke fotoshoot van kinderen en een gezin. In dit blog zie je de resultaten van de fotoshoot. De foto's zullen worden gebruikt voor een fotoalbum van het vormsel maar ook een uitnodigingskaart en een bedankje voor beide kinderen.

Het duurde even voor ze een beetje los kwamen, maar naar het einde toe zie je ze lekker rennen en stralen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Kinderfotoshoot Laten maken in Maastricht ? Deze vormsel foto's maakte ik bij kasteel Vaeshartelt
Logo Sjurlie.nl