Zakelijke portretten voor Vitale Limburgers in het nieuwe pand van Qeske in Kerkrade

27.08.20

Fotograaf Limburg: zakelijke portretten voor Vitale (Lim) Burgers bij Qeske in Kerkrade

Onlangs mocht ik foto's van een team van artsen en wetenschappers in het kader van de aftrap van het academisch jaar.

De locatie waar de bijeenkomst een de bijbehorende presentatie plaatsvonden was het nieuwe bedrijfspand van Qeske in Kerkrade (een van de partners van Vitale Limburgers).

Het project Vitale (Lim)burgers is een samenwerkingsverband tussen kennisinstituten voor praktijkgericht onderwijs en onderzoek, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Samen bezitten zij veel expertise op het gebied van voeding, smaak en gecombineerde leefstijlinterventies. Het project Vitale (Lim)burgers staat onder leiding en penvoering van twee Zuyd Hogeschool lectoraten: Gastronomy (onder leiding van lector Peter Klosse) en Voeding, Leefstijl en Bewegen (onder leiding van lector Susy Braun).

Voor verschillende doelgroepen in Limburg bieden zij onder andere op maat gemaakte kook- en voedingsmodules aan. Tijdens deze modules leren – bijvoorbeeld kinderen – dat koken heel erg leuk is en dat goed eten met verse producten uit de regio heel eenvoudig en bovenal ontzettend lekker is.

Terwijl iedereen naar de presentatie van Susy luisterde, maakte ik een opstelling voor de portretten van de deelnemers. Ik koos hiervoor de keuken en de houten muur met daarop het Qeske logo.

Ik maakte het aanrechtblad leeg en decoreerde het met letter, een krant een schaal vol met fruit.

Iedereen mocht op zijn eigen losse wijze poseren, ik stuurde de mensen minimaal aan. Sommigen gingen achter het blad zitten, ander op het blad, anderen op een kruk voor het blad.

Het was erg leuk om na jaren mijn voormalige werkgever nog een keer te ontmoeten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Zakelijke portretten voor Vitale Limburgers in het nieuwe pand van Qeske in Kerkrade
Logo Sjurlie.nl