Kattenfotograaf Midden Limburg: fotoshoot van 2 katten aan huis in Helden

10.09.20

Katten fotograaf Limburg: fotoshoot van twee katten aan huis in Helden

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag om mooie foto's van twee katten te komen maken. Dit zou aan huis moeten gebeuren als verjaardagscadeau voor de vriendin van de aanvrager.

Ik ben gek op dieren en nu ben ik zelf meer een hondenmens, maar ik vind katten toch altijd een uitdaging om te fotograferen. Ze laten zich niet sturen en gaan niet commando zitten of liggen.Ben je druk, dan zoeken ze dekking en worden ze sceptisch. Het was dus nogal een klus om deze beide dieren in hun omgeving te fotograferen in het juiste licht en met de juiste achtergrond.

Maar met wat geduld lukt alles. Samen kregen we de katten ze ver. Vooral de foto waarbij de kat bij de vissenkom te zien is, daar ben ik erg blij mee. Wat hadden al wat tijd besteed om de andere kat zover te krijgen, maar uiteindelijk in een onbewaakt moment zat kat nummer 2 opeens bij de vissenkom op de juiste plek en in het juiste licht en lukte me het ook daadwerkelijk om op mijn gemak een foto te maken, zonder dat ze weg sprong.

Ik had al direct een leuke mail ontvangen dat ze zo blij waren met het resultaat. De foto's zijn inmiddels uitgekozen en digitaal naar de klant verzonden, zodat zij hier zelf een afdruk naar keuze van kunnen maken. Gelukkig gaven ze mij ook toestemming om dit blog te schrijven met een aantal van mijn favoriete foto's uit de kattenfotoshoot.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Kattenfotograaf Midden Limburg: fotoshoot van 2 katten aan huis in Helden
Logo Sjurlie.nl