Familiefotograaf Geleen: spontane familiereportage in het Danikerbos

21.08.22

familie fotograaf Geleen: familieshoot onder de beukenbomen van het Danikerbos

In augustus mocht ik deze kleurrijke familie fotograferen. Ik geef iedere klant voor de fotoshoot altijd een link met tips voor kledingkeuze. Daar staat in dat je bij voorkeur geen zwarte kleding draagt, geen drukke patronen en maximaal drie kleuren combinaties het mooist zijn. In deze fotoshoot komt dit erg mooi naar voren vind ik. Het groen van de natuur in combinatie met de jeans, blauwe en paarse kleding is een erg mooie combinatie.

We wandelden samen vanaf de parkeerplaats van manege Ten Eijsden naar het bos. Een eerste groepsportret maakte ik op een bospad, al wandelend kwamen we in een heuvelachtig gebied in het bos, met prachtige hoge beukenbomen en omgevallen boomstammen. Door de heuvels zag je prachtig de wortels van de bomen en omdat ik een enorm fan ben van de natuur en vooral van prachtige bomen, gebruikte ik deze voor dit familieportret.

Een groepsfotoshoot de heel makkelijk verliep. Iedereen was namelijk enthousiast en had goede zin. Iedereen klom samen op de dikke boomstam en zo fotografeerde ik de hele familie naast elkaar. De kinderen wilden nog wel even in een autoband schommelen, die met een touw aan een boom hing.

Uiteraard mocht een portret van opa en oma met de kleinkinderen niet ontbreken, maar ook het eigen gezin met de kinderen ging op de foto en de natuurlijk de kinderen apart in de autoband, maar ook de koppeltjes samen. Zo werd het een leuke gemixte serie al spelend, zitten en wandelend door het mooie Danikerbos gefotografeerd.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Familiefotograaf Geleen: spontane familiereportage in het Danikerbos
Logo Sjurlie.nl