Hondenfotograaf Limburg Labradoodle pup in het bos

10.08.22

Hondenfotograaf Brunssum: schattige labradoodle pup op de Brunssummerheide

Op een super zonnig en warme augustus morgen had ik met een leuk koppel afgesproken op de Brunssummerheide. Zij wilden graag mooie foto's laten maken samen met hun schattige labradoodle pup.

Ze hadden mij een email gestuurd en wat hadden van te voren een beetje overlegd over kleding, styling en hun wensen. Normaal gesproken ga ik eigenlijk altijd naar de Rode Beek bij zonsondergang. Nu besloot ik het eens anders te doen. Om 9 uur plande ik de afspraak in, iets wat voor mij best heel vroeg is, want ik ben niet echt een ochtendmens.

Ik werd echter gelijk verliefd op het mooie ochtendlicht en nu opeens vielen hele andere delen van de heide "in het licht" en maakte ik foto's op andere plekken dan gewoonlijk. De kleine pup luisterde al bijzonder goed. Hij kon zelfs al alleen ergens zitten een poseren voor mijn camera, maar de meeste foto's maakte ik toch samen met "papa en mama" of alleen met een van beiden met de pup op de arm, in de lucht (a la Simba) of op schoot.

Ook maakte ik een aantal foto's tussen de heide planten. De Rode Beek sloeg ik deze keer zelfs over. Na een uurtje samen wandelen en "poseren" had ik een groot aantal foto's van deze knapperd gemaakt en namen we weer afscheid.

De mooiste foto's van deze hondenfotoshoot hebben zij inmiddels gekozen en ontvangen en zojuist hebben ze het luxe mini album dat bij de fotoshoot inbegrepen is opgehaald.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Hondenfotograaf Limburg Labradoodle pup in het bos
Logo Sjurlie.nl