Communiefotograaf: fotoshoot in de wijngaard in een hangmat

11.05.22

Communiefotograaf Limburg: communiefoto's tussen de druivenranken bij de Winselerhof

Deze uit Genk afkomstige communicant had samen met haar moeder en zusje anderhalf uur gereden voor deze fotoshoot. Haar mama had het allemaal heel leuk voorbereid. Allebei een super leuk jurkje aan, ze had een hangmat gekocht, ze de radio (met K3 erop) meegenomen en twee hoedjes en windmolentjes.

Na een korte kennismaking wandelden we samen naar de tuin om hier foto's te maken. Het was een warme en schitterend zonnige dag. We hingen de hangmat tussen twee houten palen en zo begon ik met fotograferen in haar mooi communiejurk met een bosje roze roosjes in haar handen.

Daarna wilde zuslief ook graag op de foto in de hangmat, maar niet met de roosjes, want zei prikten zei ze. Aansluitend gingen ze samen onder een boom zitten tegen hun windmolentjes blazen en daarna dansten ze op het bospad op de muziek van K3, knuffelden ze elkaar, deden ze neusje neusje en ook wilden ze nog even op het beeld van een paard zitten, want ze hielden allebei heel erg van paardne. Ze vloog de communiefotoshoot, die een uur duurde letter om en in die tijd kon voor leuke foto's maken, ook door de leuke styling en de goede hulp van mama.

De communiefoto's zijn inmiddels bewerkt en omdat de communie al achter de rug is, mocht ik dit blog schrijven waarin ik wat voorbeeldfoto's uit de fotoshoot kan laten zijn. Mijn volgende taak wordt het ontwerpen van een mooi communiealbum als aandenken.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Communiefotograaf: fotoshoot in de wijngaard in een hangmat
Logo Sjurlie.nl