Babyfotoshoot in de natuur laten maken ? Dat kan op de Brunssummerheide

05.01.23

Babyfotoshoot in de natuur laten maken ? Dat kan op op de Brunssummerheide

Van loveshoot, naar bruidsreportage en van zwangerschap naar newborn fotoshoot. Sommige klanten zijn me jaren lang trouw. Ik volg hun tijdens alle belangrijke momenten van hun leven en dat is super mooi om te mogen doen als fotograaf. Zo mocht ik voor dit stel vorige week de babyfotoshoot verzorgen.

Nu zul je je waarschijnlijk afvragen, waarom nu pas ? Die baby is toch al niet zo klein meer en waarom in de kou in het bos ? Nou, we hebben allerlei omstandigheden nogal wat moeten schuiven met deze babyreportage, waardoor het niet uit kwam op de gebruikelijk newbornshoot binnen 1 a 2 weken na de geboorte in de babykamer.

We besloten eerst de fotoshoot te verschuiven naar de kerstvakantie en deze in de woonkamer bij de kerstboom te doen. Dit kon helaas ook niet doorgaan en zo kwamen we op het idee om hem op de Brunssummerheide te doen. Zo gezegd, zo gedaan. We ontmoetten elkaar op de parkeerplaats van bezoekerscentrum Schrieversheide en van hieruit wandelen we samen naar een mooie plek in het bos. Gelukkig is de heide heel divers en is er altijd wel een groene plek te vinden.

Hun kleine zoon, was gehuld in een schattig dik berenpakje met muts en oren. Hij vond het allemaal prima, heeft bijna geen enkel moment gehuild en leek het zelfs heerlijk te vinden buiten. Zo konden we samen deze mooi fotoserie maken van deze jonge gelukkige ouders met hun zoon.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Babyfotoshoot in de natuur laten maken ? Dat kan op de Brunssummerheide
Logo Sjurlie.nl