Bedrijfsfotografie Landgraaf: fotoshoot van restaurant La Ligne in Landgraaf

07.03.20

Bedrijfsfotografie Limburg: sfeerimpressie en foodfotografie voor restaurant La Ligne in Landgraaf

Afgelopen zaterdag had ik de kans om een proefdiner te fotograferen bij het nieuw geopende restaurant La Ligne in Landgraaf. De opdracht was om een sfeerimpressie te creëren van de gasten aan tafel en het team van het restaurant, zowel in de bediening als in de keuken.

Fotografie van bereidingen in de restaurant keuken

Een hoogtepunt van de fotoshoot was het vastleggen van de voorbereidingen in de keuken. Er werden vijf verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten bereid. Tussen de verschillende bereidingen door maakte ik foodfoto's van elk gerecht. Deze foto's werden op een stuk hout in een mooi verlichte hoek van de keuken gemaakt. Deze foodfotografie zal worden gebruikt in het nieuwe webdesign van restaurant La Ligne.

Detailfoto's en sfeerbeelden

Naast de hoofdbeelden legde ik ook subtiele details vast, zoals close-ups van het tappen van bier, het garneren van borden en het bereiden van een latte macchiato. Het restaurant zat vol met familie en vrienden, die als modellen fungeerden en onder andere voor de camera toostten.

Uitdagingen van de fotoshoot

Het was een uitdaging om tussen de drukte door te manoeuvreren en de bediening in actie vast te leggen. Met twee camera's moest ik vaak snel reageren om het serveren en de interacties tussen personeel en gasten op het juiste moment vast te leggen.

Het verhaal achter restaurant La Ligne

Restaurant La Ligne is gevestigd in het pand van het voormalige restaurant Sfeer. Twee ambitieuze ondernemers hebben het overgenomen; een van hen staat in de keuken, terwijl de ander de bediening verzorgt. Hun passie en toewijding zijn duidelijk zichtbaar, zowel in de gerechten als in de sfeer van het restaurant.

Voor meer informatie over bedrijfsfotografie en het vastleggen van de unieke sfeer in horecagelegenheden, bezoek onze blog of neem contact met ons op.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotografie Landgraaf: fotoshoot van restaurant La Ligne in Landgraaf
Logo Sjurlie.nl