Bedrijfsfotografie Landgraaf: fotoshoot van restaurant La Ligne in Landgraaf

07.03.20

Bedrijfsfotografie Limburg: sfeerimpressie en foodfotografie voor de website van restaurant La Ligne in Landgraaf

Afgelopen zaterdag mocht ik een proefdiner bij het nieuw geopende restaurant La Ligne in Landgraaf fotograferen. De opdracht was een sfeerimpressie van de gasten aan tafel en de medewerkers van de het restaurant aan het werk in de bediening en in de keuken.

Met name het bereiden van het eten in de keuken vond ik erg interessant om van dichtbij vast te leggen. Er was een keuze uit 5 verschillende voorgerechten, 5 verschillende hoofdgerechten en 5 verschillende nagerechten. Tussen de bedrijven door maakte ik in een mooi licht hoekje in de keuken op een stuk hout foto's van alle gerechten (food fotografie). Ook deze foodfoto's zullen straks verwerkt worden in het nieuwe webdesign van restaurant La Ligne.

Daarnaast maakte ik terloops ondere andere foto's van close ups van het tappen van bier, het garneren van de borden en het bereiden van een latte macchiato. De zaak zat volledig vol met familie en vrienden, die model stonden voor mijn fotoshoot en op "commando" voor mij onder andere toasten.

Geen eenvoudige taak voor de heren om alle deze mensen snel te bedienen, terwijl ik er ook nog eens tussendoor manoeuvreerde met mijn twee fotocamera's. Af en toe moest ik dan ook op een drafje achter de bediening aan om het serveren mooi in beeld te kunnen brengen.

Restaurant La Ligne is gevestigd in het pand van het voormalige restaurant Sfeer. Twee ambitieuze heren hebben de zaak overgenomen. Eentje van hun staat in de keuken en de ander werkt in de bediening.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotografie Landgraaf: fotoshoot van restaurant La Ligne in Landgraaf
Logo Sjurlie.nl