Fotograaf Limburg: spontane kinderfotoshoot van 4 jongens op de zandvlakte van de Brunssummerheide

12.09.23

Fotograaf Limburg: Spontane fotoshoot van stoere jongens op de zandvlakte van de Brunssummerheide

Deze mensen mag ik zeker vaste klanten noemen! 3 bruiloften en 2 familieportretten mocht ik al voor ze maken en onlangs belden ze me weer of ik zin had om hun kleinzonen te fotograferen in de natuur. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. We spraken af op de parkeerplaats van de Brunssummerheide vlakbij de Rode beek.

Vooraf belden we even en spraken we af dat zij een leuke hangmat zou meenemen en wat speelgoed voor jongens. Het idee was om zo spontaan mogelijke foto's te maken, al klimmend in bomen, spelend met speelgoed en chillend in de hangmat. En dat is heel goed gelukt. Maar wat wil je dan ook anders met zo'n leuke en enthousiaste opa en oma, die zo heerlijk en spontaan meedoen.

We begonnen met het fotograferen van de twee kleinste broertjes in de hangmat, in een oude dode boom bij de Rode Beek. We hingen de mat in de boom en de jongens gingen er in. Eerst apart en toen samen. Daarna naar de heuvels met bomen achter de Rode Beek. Hier werd in bomen geklommen wilden ze wel allemaal samen zitten op de tak op de foto.

En weer door... naar de zandvlakte, samen spelend met speelgoed, elkaar handen vasthoudend in de lucht springend en een soort van keten vormen en doen wie het hardste aan elkaar kan trekken tot de keten breekt. Een foto met opa en oma mocht natuurlijk ook niet ontbreken in dit spontane kinderportret, die maakten we op het mooie houten bruggetje over de Rode Beek.

Daarna weer terug naar de Rode Beek om lekker in het water te spetteren. De druppels gaven de foto's een enorm gaaf effect. Nu we toch klaar waren met de fotoshoot mochten de schoenen uit en de kleren nat worden. Wat hadden we veel plezier samen en wat was het leuk om te horen dat ze zo blij waren met het resultaat van deze fotoreportage.

Ik heb Sjurlie Fotografie benaderd om een fotoshoot te maken met mijn kleinkinderen. Weer een succes. Net als voorafgaande shorts laat Shirley haar professionaliteit zien. Rust, positiviteit, laagdrempelig naar de kleinkinderen toe. Prachtig! Hierdoor is iedereen ontspannen en is er ruimte voor de prachtigste, natuurlijkste foto's. Precies wat ik wilde. Geweldig! Dank je wel hiervoor.....weer!

(Binnengekomen via Google reviews)

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Limburg: spontane kinderfotoshoot van 4 jongens op de zandvlakte van de Brunssummerheide
Logo Sjurlie.nl