Bedrijfsfotografie Limburg: zakelijk portret voor SMPL international in Roermond

08.06.23

Bedrijfsfotograaf Limburg: Wellness in Beeld met websitefotografie voor de website van SMPL International in Roermond

Begin juni 2023, op een prachtig zonnige dag, mocht ik in opdracht van Lidwien portretten van haar en haar partner maken in het park achter hun woonhuis in Roermond. De foto's zijn bedoeld voor social media en promotie.  SMPL verkoopt Fulvinezuur Tonic voor superfoodies en gewone stervelingen. We ontmoetten elkaar thuis bij het stel en bespraken kort even de kleding en hoe zij in beeld gebracht wilden worden.

Productiefotografie Limburg: Echtheid in Beeld: Fulvinezuur Tonic in een flesje

Met een aantal foto's van het product in de natuur (cq in het park) probeerde ik de echtheid van Fulvinezuur Tonic teo nthullen, een gezondsheidsbevorderend mineraal. Ik startte deze bedrijfsfotoshoot in Roermond met het maken portretten van beide partners samen, achter hun laptop en al wandelend en overleggend met elkaar. Daarna fotografeerde ik ze elk apart. Het doel was portretten met een natuurlijke uitstraling. Ik maakte hiervoor gebruik van het lentegroen en de het mooie tegenlicht van de zon.

Websitefotografie Limburg; Voor Elke Dag: Een 4-in-1 Essentie op de SMPL International Website

De foto's zijn al lange tijd geleden geleverd, maar  ik ben nu pas in staat dit blog te schrijven, aangezien januari altijd een wat rustigere periode in mijn agenda als fotograaf is.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotografie Limburg: zakelijk portret voor SMPL international in Roermond
Logo Sjurlie.nl