Fotoshoot familie Heerlen spontaan familieportret bij Schunck

01.10.22

Gezinsfotograaf Heerlen: familieportret in het Glaspaleis op een regenachtige dag

Deze leuke familie was op vakantie in het mooie nieuwe vakantiepark van Roompot in Gulpen, op zich een super mooie locatie voor een familie fotoshoot. Probleem was echter dat het regende die ochtend. Dus belde ik haar even om 10 uur om te overleggen wat ze graag wilden. Een grote groep binnen fotograferen is altijd een uitdaging qua licht. Werk namelijk veelal met natuurlijk licht en er zijn niet zo heel veel mooie binnen locaties in de directe omgeving van Gulpen met een rustige achtergrond, waar grote ramen zijn die voor mooie lichtinval zorgen.

Daarom belde ik direct even het Glaspaleis in Heerlen om te vragen of we hier terecht konden. Daarna belde ik mijn klant terug en zo gezegd, zo gedaan, om 11 uur ontmoetten wij elkaar in de hal van het Glaspaleis. We gingen met de lift naar een hogere verdieping naar een soort multifunctionele ruimtes waar mensen kunnen werken en waar je ook leuk kunt zitten op grote banken.

Ergens voor de ramen, waar veel licht is, staat hier soort mooi groot op object, dat licht van kleur is en waar je mooi op en tussen kunt zitten. Een ideale plek voor een familiereportage dus. De ouders, die hun huwelijksjubileum vierden, gingen hier nog op de foto met een opblaasbaar hartje. Ook maakte ik verschilde foto's van de gezinnen met de kinderen en de kinderen met de ouders apart.

De tijd vloog voorbij, we hadden veel plezier. De kinderen kon ik leuk al spelend fotograferen. In dit blog een aantal van de foto's uit dit familieportret.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotoshoot familie Heerlen spontaan familieportret bij Schunck
Logo Sjurlie.nl