Bedrijfsfotograaf Limburg: portretfoto's van twee schoonheidsspecialistes uit Kerkrade

21.04.20

Zakelijke fotografie Kerkrade: portretten van 2 schoonheidsspecialistes voor de nieuwe website van Skin Profs Parkstad

Onlangs mocht ik deze twee zeer fotogenieke dames fotograferen. Zij gaan samen verder en bundelen hun krachten als schoonheidsspecialistes onder de naam Skinprofs Parkstad.

We spraken af voor een kleine portretsessie met wat schoonheidsproducten als omlijsting. Hiervoor koos ik voor de omgeving van Continium Kerkrade. Ik fotografeerde beide dames samen, maar maakte een aantal portretten van ieder apart.

Daarna spraken we nog af voor een 2e fotoshoot bij hun in de salon aan de Hoofdstraat in Kerkrade. Als achtergrond gebruikten we hier de witte muren van de salon, om de foto's een cleane en frisse uitstraling te geven.

De portretfoto's zullen worden gebruikt voor de nieuwe website van de schoonheidssalon. Deel twee van de opdracht zal bestaan uit het in beeld brengen van de salon en een aantal behandelingen in de vorm van sfeerbeelden, zoals ik deze al voor meerdere schoonheidssalons in de regio gemaakt heb.

Vaak gebruik schoonheidssalons stockfoto's voor hun websites, maar uit onderzoek is gebleken dat het van belang is dat klanten echte beelden zien. Klanten die namelijk direct wanneer je gebruik maakt van een stockfoto. Echte foto's van je salon waarbij ze jou aan het werk zien met een echte klant (of model) geven een klant meer vertrouwen.

In deze tijd waarin mensen binnen 3 seconden besluiten of een website interessant is, is het daarom van het grootste belang dat je goede realistische foto's gebruikt en dat je persoonlijkheid in je foto's naar voren komt.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bedrijfsfotograaf Limburg: portretfoto's van twee schoonheidsspecialistes uit Kerkrade
Logo Sjurlie.nl