Newborn shoot aan huis in Limburg laten maken ? Bel Sjurlie!

13.01.23

Babyfoto's aan huis laten maken ? Dat kan bij Sjurlie fotografie in Brunssum

Van zijn zusje mocht ik de babyfoto's maken, toen ze een paar maanden oud was. Dat was toen al superleuk om te doen. We zaten in de Covid maatregelen en een babyshoot aan huis was een superleuke en welkome afleiding. Vooral bij de leuke stel met hun super gezellige huis en dito gestylde babykamer. Ik herinner me een vrolijk klein meisje. De foto's mocht ik online gebruiken en ik kreeg er ontzettend veel likes op. Deze likes waren deels het gevolg van mijn fotokwaliteiten, maar natuurlijk ging het andere gedeelte van de credits na dit super schattige meisje.

En nu mailde haar moeder me weer, een tijdje geleden. Ze hadden een zoontje erbij gekregen en wilden ook van hem en van het complete gezin en hem met zijn zusje weer wat leuke foto's aan huis laten maken. Een vrolijk klein mannetje werd aangekleed toen ik binnen kwam. Grote ogen en een big smile. Een leuk kinderkamertje. Genoeg ingrediënten weer voor een super leuk uur samen foto's maken. Met deze foto's als resultaat. Zus lief was eerst nog wat verlegen, maar toen te los kwam wilde ze maar wat graag met haar kleine broer op de foto, samen op het hobbelpaard en ook samen in zijn kleine kinderbedje.

Daarna gingen we nog even naar het kinderkamertje. Een echt meisjes kamertje complete met roze toilettafel, roze bergen tegen de wand achter haar bed en niet te vergeten natuurlijk een unicorn.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Newborn shoot aan huis in Limburg laten maken ? Bel Sjurlie!
Logo Sjurlie.nl